Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A határban a vadászházhoz...

A határban a vadászházhoz közel találtam 15-20 tő canabist szépen elültetve három sorban. Vannak úgy 80 cm-esek. Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
A fenntartásaimat majd megírom néhány válasz után.
2012. júl. 5. 14:04
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Otthagyni meg egy nagy állatság lenne.:)
2012. júl. 5. 14:46
 12/34 anonim ***** válasza:
jelentsd be, vagy hagyd a fenébe.
2012. júl. 5. 14:48
 13/34 anonim válasza:
akkor én az erdésznek szólnék. majd ő kitalálja, hogy kinek kell szólni. nem tudom, hogy a rendőrség hogy kezelné ezt.
2012. júl. 5. 14:48
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

GPS koordinátákat beirhatnád, ne stoppold a jointot.

Egyébként lehet épp a vadászé, vele vigyázz mert puskája van, végén még medvének néz.

2012. júl. 5. 14:58
 15/34 anonim ***** válasza:

Mondjuk aki termeszti biztosan tisztában van azzal, hogy mikor célszerű szüretelni - és azért van ott, mert még nem aktuális leszedni..

Ahogy írják, cselekedj legjobb belátásod szerint. Én mondjuk nem fogyasztok ilyesmit (illetve próbáltam, de nem jött be), de ettől függetlenül nem nyomnám fel a policájnak, hogy mi terem ott. Egyrészt mert nincs időm tanúskodni, meg nem akarok másnak keresztbe tenni.

Simán csak elkerülném azt a részt, nehogy véletlenül kiszúrjanak és más ember kábítószere miatt legyek megbüntetve.

2012. júl. 5. 15:08
 16/34 anonim ***** válasza:
Jelentsd fel.
2012. júl. 5. 15:15
 17/34 A kérdező kommentje:

Kit jelentsek fel, ha nem tudom, hogy kié?

Nézzétek! Én a rendőrséget kihagyom az egészből, amíg nekem nem ártanak, addíg minek? Nem vagyok egy feljelentgetős tipus.

2012. júl. 5. 15:25
 18/34 anonim ***** válasza:
Nem kéne annyit szívnod.Az egy faiskola,nem látod? és vagy ezer tő.
2012. júl. 5. 15:29
 19/34 A kérdező kommentje:
XD Az már túl szép lenne.
2012. júl. 5. 15:30
 20/34 anonim ***** válasza:
Természetesen leszednék amennyit csak el tudok vinni.
2012. júl. 5. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!