A Tescos vevőszólgálatot felelősségre lehet vonni?
tegnap voltama tescóban. Eltőrt a régi műanyag jégkockatartóm, ami egy műanyag lapocska ami kockalyukacsos, oda lehet betenni a vizet ami a fagyasztóban jégkocka lesz.
Kerestem a boltban, kérdeztem hogy jégkockatartót keresek, mert most a nagy melegben nagyon kellene, de nem találtam, megkérdeztem több különböző eladót, de egyik sem tudta. A vevőszólgálaton azt mondta hölgy hogy már régóta nem tartanak ilyet. Végül találtam az egyik eldugott sarokban. Oda vittem a hölgyhöz a vevőszólgálatnál, mire közőlte, hogy uram, de ez jégkockakészítő és nem jégkockatartó ! Hát, ő teljesen másra gondolt.
Ilyenkor milyen intézkedés foganatosítása idális ?
Miért kéne ezért felelősségre vonni?
Tévedett, félreértette, hogy mit akarsz. Előfordul mindenkivel, nyilván nem direkt volt.
Vagy talán te tévedhetetlen vagy??
"azt hittem keményebb kérdés lesz.."
Szerintem ez is eléggé ütős. xD
Utolsó, Én is szerencsétlen vagyok, itthon űltem a meleg kánikulában egyetlen jégdarab nélkül és a teszkós néni nem volt hajlandó felkínálni a lehetőséget, hogy jégkockát készítsek magamnak, pedig azt a rohadt szériahibás garanciálisan cserélt hűtőt is tőlük vettem 75%-os akciósan.
Elmagyaráztam neki, hogy minek kell, nem volt képes adekváltan összeállítani a mentális képet az agyában, ami egyértelműen azt mutatta volna hogy a kedves eladónak mire van szüksége. Én nem eladó vagyok, vagy vevőszogálatos akinek észben kell tartania, hogy egy szó eltéréssel a vevőszolgálatos már képtelen beazonosítani a terméket.
Persze, nem arra gondoltam hogy feljelentem a teszkót, hanem hogy esetleg panaszt tenni vagy írni nekik, hogy más ilyen helyzetű jeget nélkülöző emberrel ne fordúlhasson elő ilyen csúnyaság.
Tényleg elég szerencsétlen vagy,ha jégkocka készítő nélkül nem is tudtál magadnak otthon jeget csinálni.
A másik:ha már a részletekbe bocsátkozunk:szerinted a vevőszolgálatosnak,akik a nap 12 óráját abban a kis kuckóban tölti,honnan is kellene tudnia, hogy a háztartási osztály épp aktuális árufeltöltője hova is tette az egy db megmaradt jégkockakészítőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!