Ha megöltem egy állatot, milyen büntetésre számíthatok?
Figyelt kérdés
Illetve mitől függ, hogy mekkora pénzbírságot kapok? Csak az eszmei értéke határozza meg?2012. máj. 12. 14:50
11/17 anonim válasza:
azért mert véletlenül eltapostál egy menyétet, nem kapsz érte semmit. Ennél durvábbakért szoktak azért. Pl védett állatok levadászásáért, vagy szándékos állatölésért (persze nem disznó, hanem pl ló értelmetlen leszúrása - nemrég ítéltek el egy lütartót emiatt, aki ráadásul a ló tulaja előtt szúrta le)
12/17 anonim válasza:
Tegnap két szúnyogot is lecsaptam. Lehet, hogy most félnem kellene?
13/17 Antispecista válasza:
Ha nem szandekosan tetted es banod, szerintem ne aggodj. Nem hiszem, hogy ezert kapnal birsagot. Vagy esetleg akkor, ha vedett az allat. Egy fajista vilagban igy mukodik...
14/17 anonim válasza:
Én még nem hallottam olyanról, hogy valaki emiatt, vagy állatkínzás miatt komolyabb büntetést kapott volna. Gyengék a törvények.
15/17 anonim válasza:
"Én még nem hallottam olyanról, hogy valaki emiatt, vagy állatkínzás miatt komolyabb büntetést kapott volna. Gyengék a törvények."
Akkor nyisd ki a füled/szemed! Pont a minap kapott 1 év letöltendőt egy tahó, mert a nyílt utcán leszúrt egy lovat...
A törvényekkel nincs gond (általában), az alkalmazásuk viszont sokszor nagyon gyenge kézzel történik.
16/17 anonim válasza:
„Akkor nyisd ki a füled/szemed! Pont a minap kapott 1 év letöltendőt egy tahó, mert a nyílt utcán leszúrt egy lovat...”
Szerinted mi az az egy év?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!