Ha megöltem egy állatot, milyen büntetésre számíthatok?
Figyelt kérdés
Illetve mitől függ, hogy mekkora pénzbírságot kapok? Csak az eszmei értéke határozza meg?2012. máj. 12. 14:50
1/17 anonim válasza:
Védett állatot? Akkor bizony elég nagy kakiban vagy.
2/17 anonim válasza:
Belepiszkáltál a karmikus törvényekbe, ezért lóhere képében fogsz újjászületni.
3/17 Valaki0702 válasza:
Remélem, hogy életfogytiglant vagy ennél durvábbat! Te rohadt fejű, nem szégyenled magad?
4/17 anonim válasza:
Milyen állatot? Kutyát, macskát, netán szúnyogot vagy hangyát? Véletlenül tetted, vagy szándékosan (szórakozásból vagy pl. disznóvágás volt)?
Ha nem írsz semmilyen részletet, nem fogsz értelmes választ kapni. (Kivéve, ha akad egy Sztahanovista, aki minden eshetőségre kitérve ír egy kisregényt.)
5/17 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ciki meg minden, de agyontapostam egy kis menyétet. Nem vagyok benne biztos, hogy ez az de nagyon úgy tűnik. Természetesen véletlen volt meg minden, nem akartam megölni.. :(
2012. máj. 12. 15:12
6/17 anonim válasza:
valaki feljelentett?
ha nem, akkor temessed el szegényt és ennyi. legközelebb vigyázz jobban.
7/17 anonim válasza:
ha nem jelentet fel senki, de bűnhődni akarsz, akkor adományozz egy állatmenhelynek, vagy vigyél nekik konzerv kajákat, pokrócot, stb.
8/17 Valaki0702 válasza:
Ja, hogy véletlen volt és fel sem jelentetek akkor semmit nem fogsz kapni.
9/17 anonim válasza:
"Remélem, hogy életfogytiglant vagy ennél durvábbat! Te rohadt fejű, nem szégyenled magad?"
Végre megérkeztek a vegetáriánusok is.
10/17 anonim válasza:
Ha véletlen volt, akkor majd azt vizsgálja a bíró, hogy mennyire vigyázhattál volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!