Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Damu Roland ártatlan? Vagy...

Nem dávid kérdése:

Damu Roland ártatlan? Vagy jogosan ítélték el?

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 00:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

van ismerősöm aki a nő barátja...mindent elmondtak, és amit a tv-ben hallani Damuról, az mind igaz, sajnos, mert elég elkeserítő, hogy vannak ilyen emberek...de mint irta valaki, nem mi fogjuk eldönteni.

szerintem jogosan ítélik el.

2012. márc. 29. 11:13
 12/26 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Pillanatnyilag a nevelő célzatú pofont is bünteti a jog.
2012. márc. 29. 11:17
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Pillanatnyilag a jobb érzelmű ember a fejét kellene, hogy csóválja az előző kommentekben leírt "nevelő célzatú pofon" olvasásakor.
2012. márc. 29. 12:09
 14/26 anonim ***** válasza:
82%

Erre a kérdésre csak két ember tudja a választ.

"Szívja a véredet egyszer egy ostoba, élősködő nő, aki mindenki felett képzeli magát."

1.Annak lehet szívni a vérét, aki hagyja.

2.A párválasztásod téged is minősít.

3.Ha nem tetszik, hagyd ott.

2012. márc. 29. 13:21
 15/26 anonim ***** válasza:
12%

nezd meg ezt a videot

[link]

7:25-tol , nezd meg mar azt a szerencsetlen palacsik timeat ,hogy teszi magat meg rosszul is all neki

2012. márc. 29. 13:30
 16/26 anonim ***** válasza:
15%

ja es 7:40-tol mindjart elajul,hadjuk mar akkora nagy kamu.

ez a csaj meg egy nulla

2012. márc. 29. 13:31
 17/26 anonim ***** válasza:
23%

"van ismerősöm aki a nő barátja...mindent elmondtak, és amit a tv-ben hallani Damuról, "

Ja, nekem is van egy ismerősöm, aki hallott egy emberről, aki fotón látta azt az embert aki ismeri Damut és tényleg igazak a vádak!

2012. márc. 29. 16:29
 18/26 anonim ***** válasza:
17%
1. Pont annyira lehet megbízni egy ilyen retek p*csak*rvában, mint Damuban 2. Mi a sz*rért fekszik össze olyan emberrel, akit nem ismert még ki? (ja igen, mert egy ostoba, olcsó r*banc) 3. Tanulja meg megvédeni magát. Az, hogy valaki nő, nem jelenti, hogy gyengébbnek kell lennie. 20 éves vagyok, 165 centi, 55 kiló, és nem egy nálam sokkal nagyobb faszit b*sztam már falhoz, mert tudom, milyen a mai világ, és nem fogom megvárni, amíg valaki kirabol vagy megkésel az utcán. 4. Engem biztos nem fog elkapni Damu Roland az éjjelnappali felé tartva, hogy ott helyben, ruhában meghágjon, szóval nem tartom indokoltnak, hogy ennyi időre lecsukják, főleg, hogy közben Stohl művészúr, a drogos alkoholista majom, már ki is szabadult, holott nem rajta múlt, hogy nem ölt meg pár embert. Szerencséjük volt, de ettől az ő bűne még sokkal súlyosabb. Neki kijárt volna 4-5 év. Betépve összezúzni másokat, az mitől jobb, mint lekeverni 1 pofont 1 hülye p*csának? Baromság az egész. Fujj.
2012. márc. 31. 14:02
 19/26 Diosbaba válasza:
45%
Szerintem Damu idegbeteg, ez több megnyilvánulásából kiderül, az is biztos lehet hogy megütötte a csaj, esetleg volt pár pofon, de szerintem ez bár súlyos, de 4 és fél év börtön nem dúrva ezért? Megerőszakolta? állítólag a csaj bevallása szerint is szeretkeztek 2 órával előtte közös elhatározásból? Szerintem sokkal enyhébb büntetést kellett volna hozni, amiből tanul, de sok igazán bűnös nem kap ennyit. Ez a magyar igazságszolgáltatás!
2012. ápr. 1. 07:14
 20/26 Diosbaba válasza:
t
2012. ápr. 1. 07:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!