Szerintetek ártatlan Damu Roland?
Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 22:05
3/22 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom :(
2012. márc. 25. 22:12
4/22 anonim válasza:
Istenem már itt is ez a szarság folyik?
5/22 anonim válasza:
Utolsó: Problem? Feltett egy kérdést, mi meg válaszoltunk..
6/22 A kérdező kommentje:
Idegbetegek húzzanak :)
2012. márc. 25. 22:25
7/22 anonim válasza:
Szerintem igen, de ahány mocskosságot viselt régebbről és ahogyan viselkedett bőven megérdemelte.
http://www.youtube.com/watch?v=rMPef6Opzgg
Egy épelméjű ember viselkedik így, már nem azért...
8/22 anonim válasza:
A megerőszakolásban talán igen, de aki egyszerűen alkoholista és képtelen magának parancsolni, aki nem egy nőt vert már meg, az ne jajgasson, ha most mehet a börtönbe! Száz kilósan ötven kilós tévés asszisztensnő orrát szétverni tudta? Adásba kerülő műsorban őrjöngeni, azt tudta? Néhány napja a fotóriportert is össze akarta verni! Nagy sztárnak képzeli magát a beképzelt cigó, meg a csapból is a siránkozása folyik! Undorító.
9/22 anonim válasza:
Szerintem meg nem ártatlan,épp ideje ,hogy kicsit leszálljon a Földre,mert igen el volt szállva magától...
10/22 anonim válasza:
Szerintem nem, nem véletlenül ítélték el. Sokakat meghat, hogy mindenhol előadja a nagyhalált, csak a szakmáját felejti el mindenki: színész. Az ügyvédje is csak annyival tudott védekezni, hogy "anatómiailag nem lehet úgy megerőszakolni valaki". Hát kérem, ez egy vicc. Nem beszélve arról, hogy nem ez az első ilyen ügye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!