Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek ártatlan Damu Roland?

Szerintetek ártatlan Damu Roland?

Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 22:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
63%
A Frizbiben sirdogált. hogy így a 17 éves fia, meg úgy. Szegény srác, nem tehet róla, hogy neki ilyen apa jutott, annyi nője volt már ennek a Damunak, mind elvált tőle, vagy otthagyta, mert szerinte "pénz számolva, asszony verve jó". Hát most majd megkapja a magáét a börtönben. Nem tudom sajnálni.
2012. márc. 26. 20:03
 12/22 anonim ***** válasza:
28%
Erőszak nem volt, az biztos, verekedés igen. A volt nője hogy hazudott már a Frizbiben, mikor Hajdú rákérdezett, hogy amikor felment Damuhoz, akkor már szakítottak? Ja, előtte meg nála voltak fent a lakásán, és orrba-szájba szexeltek, meg italoztak, utána meg vacsorázni mentek. A nő vitt hálóinget, meg váltás ruhát, hogy Damunál alszik, másnap onnan megy dolgozni. Részeg volt a nője is, meg ő is, a nő leakarta ütni pálinkás üveggel, miután tökön rúgta Damut.
2012. márc. 27. 19:46
 13/22 anonim ***** válasza:
71%
utolsó:úgy írod ,mintha ott lettél volna....te vagy Roli::D:O
2012. márc. 27. 20:47
 14/22 anonim ***** válasza:
37%
Nem az első verekedése volt ez! Azért járna kb. két év.
2012. márc. 27. 21:25
 15/22 anonim ***** válasza:
49%
20:47 Mivel ezerszer elhangzott már mindenhol, hogy így volt, most legutoljára a Frizbiben is mondta Hajdú, hogy elismerte a Palácsik is. Hogy szex volt előtte, meg hogy vitte a csaj a váltás ruháit, hogy ott alszik Damunál, miután taxival vacsorázni mennek. Valamin összekaptak, szó szót követett, ittas volt mindkettő, aztán jött a veszekedés. Kb. ezerszer hallottuk már a történetet, Te nem???
2012. márc. 28. 02:25
 16/22 anonim ***** válasza:
55%
Nem,nem hallottam ezerszer,mivel ennyire nem izgat a téma.De az is tény ,h Damunak nem az első ilyen ügye,és egy agresszív állat hírében áll évek óta.Én simán elhiszem,h megerőszakolta a csajt,most meg játsza a nagy ártatlan embert aki még a légynek se tudna ártani...nem kell őt védeni,arra van az ügyvédje.
2012. márc. 28. 09:13
 17/22 anonim ***** válasza:
48%
Dehogy védem. Sose bírtam, akkora arca van. Azt írtam, hogy veszekedés, vagy verekedés biztos hogy volt, de nemi erőszak nem. Ez a vád alól fel is mentették. Meg minek erőszakolta volna meg, amikor előtte 2 órával együtt voltak, többször is. Meg még azért több mindent bevallott mára nője is, mindketten egyformán mondták. Nem vagyok vele elfoglalva, kétszer néztem a Frizbit, egyszer amikor a nő mondta el a történetet, egyszer meg amikor Damu. Meg most már a csapból is az ügyük folyik.
2012. márc. 28. 13:23
 18/22 anonim ***** válasza:
66%
Most már "infarktust kapott"! Elájult az utcán. Egyébként aki komolyan stresszel, kaphat olyan idegi eredetű rohamot, ami hasonló az infarktushoz. Nem az, bár aki már annyit ivott (nem vizet), annak szívritmuszavara persze lehet. De ne játssza a hattyú halálát! Nem akar börtönbe menni, ez a célja.
2012. márc. 28. 17:38
 19/22 anonim válasza:
58%

Rendkívül unszimpatikus fickó, de teljesen ártatlan lehet ebben az ügyben!

A csaj, meg egy "jó színésznő", hiszen bizonyíték nem volt,

csak az, amit a csaj összehazudott.

Amúgy ruhában és álló helyzetben, nem igazán lehet senkit megerőszakolni, csak ha ő is akarja!!

Amúgy a csaj, már a Vajnával kavar...

2012. márc. 29. 00:35
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem még először szimpatikus volt a csaj nagyon, csak amikor elkezdett hazudozni, már a Hajdú műsorában is többször ellentmondott saját magának, akkor csalódtam benne.
2012. márc. 29. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!