Garazs Dezső és Bodrogi Gyula miért nyilatkozta azt, hogy ártatlan Stoh András?
Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 12:56
2/8 anonim válasza:
Mert nem normálisak, azt hiszik a drága színészek, hogy ha sokan egy színésztársuk mellé állnak, akkor máris mentesül minden bűn alól. Úgy tűnik, sokuk már nem képes megkülönböztetni a valóságot a színpadtól, mert amit művelnek, az egy kabaré. Bezzeg ha én csináltam volna ugyanazt, mint a stohl, már rég a sitten ülnék, még ha mellémállt volna az egész rokonság, meg minden haver, akkor is.
3/8 A kérdező kommentje:
06-22 14:40
De a legtöbb színész elítélte a tetteit. Akkor mégis miért védik?
2011. júl. 29. 12:45
4/8 anonim válasza:
Azért, mert Magyarországon a zsidóknak mindent szabad!
5/8 anonim válasza:
Mert játszottak már együtt Andrissal - egyébként jó színész, láttam már próbálni is, eszméletlen volt!!
6/8 anonim válasza:
Lehet, hogy jó szinész, de már harmadszor vezetett részegen és bedrogozva, büntetett előéletű (orvvadászkodás miatt). Ha Zalatnay Cini kibírta a börtönt, kibírja a "kiváltságos" és "neki mindent lehet" nagy arcú Stohl is.
7/8 anonim válasza:
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:57
18:42-es vagyok. Ma már a börtönök luxusszinten vannak, szal nem csodálkozok, hogy Cini kibírta. Én adnék mindegyiknek egy priccset, egy vécét, meg egy csapot, pá puszi pá.
8/8 anonim válasza:
Felfüggesztettet akar a Stohl! Csak nehogy megkapja, mert akkor a legközelebbi bulizása után megint vezetni fog és halott(ak) maradnak utána. Az ilyen nagyarcúak semmiből se tanulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!