Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha tehetnéd, legalizálnád a...

Ha tehetnéd, legalizálnád a marihuánát (mértékkel)?

Figyelt kérdés

Kiindulva persze egy drog, ha túlzásba visszük leépít.

Mégis vannak alternatívák amik által káros anyagok nélkül csak vízgőz formájában szivják fel (vapo).

Az alkohol az agysejteket hamarabb bontja le, erőszakossá teszi az embert sok helyzetben, és ebből kialakulva a családi viták is alkoholista szülők által történnek.

A cigaretta hatóanyaga a nikotin, függősége vetekszik a heroinéval, ami szintén egy fizikai és agyi függőséget okozó tudatmódosítószer, amit vénásan adnak be maguknak, a legkoszosabb drog.

Az LSD és a diszkódrogok hamar lecsúsztatják az embereket, mégis nem láttam eddig embert, aki kender fogyasztó, mégis idegbeteg lenne, erőszakos és bármi egyéb.

Nem vagyok drogpárti, de csak én tartom rossznak, hogy egy kalap alá vesznek egy rohadt gazt, mint egy laborban előállított veszélyes drogokat, mint a herka és társaik?

Tekintve, hogy a Cannabis Indica orvosi célokra is használható, és a gégesebészeten a kokain is, ami viszont szintén hamar függőséghez vezet.

A kanabisz-származékok viszont mint orvosi alternatíva, élvezeticikk, amiből szép kis adót vonnak le, teljesen segítene egy kicsit az országon.

(De mint barátom elmélete, miszerint amíg a marihuána illegális, abból a nagyon nagy árából részesednek a politikusok is, és nekik érdekük, hogy annyira sok pénzt elkérjenek egy olcsón előállítható növényből, ebből kiindulva amelyik politikus igazán ellenzi, az részesedik belőle talán?)

Nem akarok senkit ösztönözni, amíg a marihuána illegális, nem kelti fel az érdeklődésem, mert a törvény a kenderfogyasztókat börtönbe teszi, a nagy drogosok szabadon.

Várom a korrekt válaszokat.

2012. márc. 11. 17:56
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 3. 06:36
 22/50 anonim ***** válasza:
25%

Még jó, hogy NEM!

Aki drogot használ, az hihetetlenül szánalmas és gyenge akaratú ember.

2012. ápr. 5. 12:20
 23/50 anonim ***** válasza:
74%
22 az alkoholt fogyaszto személy még gyengéb és ez melet testi és lelki leépűléshez vezethet itt nem a füvel van a probléma hanem a keményeb szintetikus szereknél lép fel leg inkáb nagyon sok álamban országokban fejletebb országokban orvosi célra hASZNOSITSÁK bocs néhány szó nem egészen helyesirásal irtam ezért nem kel meg kővezni ez is egy vélemény
2012. ápr. 6. 19:04
 24/50 anonim ***** válasza:
6%
Először tanulj meg írni (igenis, ez is fontos), legalább tagold a mondataidat.
2012. ápr. 6. 23:49
 25/50 anonim ***** válasza:
0%
tudtam hogy okoskodni fogsz mert a témához fogalmad sincs az ijenek mindig eszt csinálják azért is írtam bele olyanokhoz szolj inkáb amihez értesz majd ha valaki fel teszi aszt a kérdést hogy baj e hogy gyorsan és némi hibával irok ahoz hozá tudnál szolni de itt a kérdés egészen más volt a hejet hogy okoskodnál azzal foglalkoz amivel kel mert le minősited őn magad
2012. ápr. 7. 07:27
 26/50 Gabo77 válasza:
41%

Igen, legalizáltatnám!

És mindenkit aki 1 üveg bort megiszik 2 évre küldenék rács mögé.

Azt aki meg azt sem tudja, hogy miről van szó vagy milyen is és mégis vélemény alkot róla. A mellett, hogy butává nyilvánítanám, a nyelvét is kitépetném... (persze csak viccelek :)) Mert nyilván való, hogy csak együgyű ember ítélkezik olyanról, amiről gőze sincs.

Nekem az alkoholról van ezért tartom azt amit fentebb említettem.

2012. ápr. 12. 22:25
 27/50 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó előtti: el se tudom olvasni, amit írsz, ember!
2012. ápr. 13. 10:51
 28/50 anonim ***** válasza:
0%
akkor ideje meg tanulni olvasni
2012. ápr. 13. 12:59
 29/50 anonim ***** válasza:
0%
Titeket simán fel lehetne jelenteni a rendőrségen (utolsó kettőre gondolok)...
2012. ápr. 13. 13:08
 30/50 anonim ***** válasza:
70%
igen és milyen alapon? a széleslátokör még nem bűn de a szüklátókör butaságra vall és te elég szüklátókörü vagy amihez meg halvány lila gözzöd sincs ne szolj inkább hozzá mert látom semmit nem értesz az egészhez akkor olyan kérdésnél okoskodj amihez értesz
2012. ápr. 14. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!