Ha tehetnéd, legalizálnád a marihuánát (mértékkel)?
Kiindulva persze egy drog, ha túlzásba visszük leépít.
Mégis vannak alternatívák amik által káros anyagok nélkül csak vízgőz formájában szivják fel (vapo).
Az alkohol az agysejteket hamarabb bontja le, erőszakossá teszi az embert sok helyzetben, és ebből kialakulva a családi viták is alkoholista szülők által történnek.
A cigaretta hatóanyaga a nikotin, függősége vetekszik a heroinéval, ami szintén egy fizikai és agyi függőséget okozó tudatmódosítószer, amit vénásan adnak be maguknak, a legkoszosabb drog.
Az LSD és a diszkódrogok hamar lecsúsztatják az embereket, mégis nem láttam eddig embert, aki kender fogyasztó, mégis idegbeteg lenne, erőszakos és bármi egyéb.
Nem vagyok drogpárti, de csak én tartom rossznak, hogy egy kalap alá vesznek egy rohadt gazt, mint egy laborban előállított veszélyes drogokat, mint a herka és társaik?
Tekintve, hogy a Cannabis Indica orvosi célokra is használható, és a gégesebészeten a kokain is, ami viszont szintén hamar függőséghez vezet.
A kanabisz-származékok viszont mint orvosi alternatíva, élvezeticikk, amiből szép kis adót vonnak le, teljesen segítene egy kicsit az országon.
(De mint barátom elmélete, miszerint amíg a marihuána illegális, abból a nagyon nagy árából részesednek a politikusok is, és nekik érdekük, hogy annyira sok pénzt elkérjenek egy olcsón előállítható növényből, ebből kiindulva amelyik politikus igazán ellenzi, az részesedik belőle talán?)
Nem akarok senkit ösztönözni, amíg a marihuána illegális, nem kelti fel az érdeklődésem, mert a törvény a kenderfogyasztókat börtönbe teszi, a nagy drogosok szabadon.
Várom a korrekt válaszokat.
Még jó, hogy NEM!
Aki drogot használ, az hihetetlenül szánalmas és gyenge akaratú ember.
Igen, legalizáltatnám!
És mindenkit aki 1 üveg bort megiszik 2 évre küldenék rács mögé.
Azt aki meg azt sem tudja, hogy miről van szó vagy milyen is és mégis vélemény alkot róla. A mellett, hogy butává nyilvánítanám, a nyelvét is kitépetném... (persze csak viccelek :)) Mert nyilván való, hogy csak együgyű ember ítélkezik olyanról, amiről gőze sincs.
Nekem az alkoholról van ezért tartom azt amit fentebb említettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!