Magyar állampolgárként legálisan fogyaszthatok marihuánát (kender, cannabis, fű stb. ) Hollandiában?
Érdekes én úgy tudom, hogy a saját országod törvényei akárhol vonatkoznak rád, így NEM.
Más kérdés, hogy Hollandiában valószínűleg nem fognak érdeklődni, hogy neked otthon szabad lenne-e.
Sokat jársz külföldre, húha. Én meg jogot hallgatok és biztos hasznodra lesz ez az merőben "új" legalábbis számodra új információ:
Btk. 3. § (1) A magyar törvényt kell alkalmazni a belföldön elkövetett bűncselekményre, valamint magyar állampolgár külföldön elkövetett olyan cselekményére, amely a magyar törvény szerint bűncselekmény.
Hali.
hogy otthoni vagy itteni szabály kell nem tudom.De nem egy kollegámat igazoltattak pl. biciklivel és volt nála cucc,nem szoltak semmit.Mennyiségi korlátokat nem tudom ,mert nem élek vele.Az biztos h nem szivhatod,viszont nálad lehet és szállithatod a megengedett mennyiséget.otthonodban és a k.shopban gond nélkul tolhatod.otthonodban kb 3 plant megengedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!