Egy iskola igazgatoja megmondhassa aszt hogy: hogy visejem a hajam?
Figyelt kérdés
Itt most az van hogy nekem egy egyszeru egyenes tarejom van kb 2 cm magas. Az igazgatonk azal fenyeget hogy levagja a hajam bicskaval... neki ehez joga van?(foleg hogy nm valami ojan punk-os vagy emos hajam van)2012. febr. 26. 18:17
31/38 anonim válasza:
"Most mit vártok a kérdezőtől, az igazgató is bicskával esne a hajának."
Disznóperzselő hatásosabb lenne?
32/38 anonim válasza:
A kioktatásokat nem szeretem,. nem is kértem, főleg nem név nélküli észosztásokat. Nem kell a hegyi beszéd az utakról, meg a sorsról, remélem érthetően fogalmaztam.
Kedves ACABMészy!
1. A "kioktatás" teljesen jogos volt.
2. Szerintem téged sem ACABMészy-ként anyakönyveztek.
3. Érthetően fogalmaztál minden válaszod alatt.
Minden jót!
33/38 gomzoli válasza:
Mit foglalkozol ezzel a zaklatott agyú 21 éves kis psycho-tanulmánnyal? Ha súlyosbodik, majd gyógykezelik szakorvosok.
34/38 gomzoli válasza:
Ez a kis okostojás is abból a fajtából való, amelyiknek csak akkor nagy a pofája, ha a "jogairól" van szó, ha meg valaki megemlíti a "szabály", és a "kötelesség" szót, akkor frusztrált lesz, és zaklatásnak veszi. Az iskolában gondolom állandóan elverte őt a többi fiú, és most az elnyomás alól kikerülve szabadon moroghat és ugathat mindenhol, ahol nincs következménye. Azt hiszi, hogy ettől lesz ő egy "individuum". Hadd legyen ilyen, amíg másnak nem, csak magának árt vele.
35/38 anonim válasza:
Tényleg tanulj meg írni. Amúgy meg szerintem házirend kérdése az egész.
36/38 anonim válasza:
Kedves Gomzoli!
Köszönöm a támogatást.
Pontosan azért szólítottam meg ACABMészyt, mert hozzászólásával, mellyel szabályszegésre bíztatta ..::Alex::..-et ártott neki, hiszen olyan tettre sarkallta, ami abszolút nem válik hasznára.
37/38 gomzoli válasza:
Igen, értelek, és egyet is értek veled, a "mit foglalkozol vele" felszólalás hidd el nem teellened szólt, inkább csak a javító jószándékod hiábavalóságát hivatott kihangsúlyozni... Tudod, "gyöngyöt a disznó elé...". A második írásom pedig egyértelműen nem terólad szól!
38/38 anonim válasza:
Kedves Gomzoli!
Nyugodj meg, átjött minden elsőre is. :-)
Köszönöm mégegyszer. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!