Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy iskola igazgatoja megmondh...

Egy iskola igazgatoja megmondhassa aszt hogy: hogy visejem a hajam?

Figyelt kérdés
Itt most az van hogy nekem egy egyszeru egyenes tarejom van kb 2 cm magas. Az igazgatonk azal fenyeget hogy levagja a hajam bicskaval... neki ehez joga van?(foleg hogy nm valami ojan punk-os vagy emos hajam van)
2012. febr. 26. 18:17
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
Nem, mert még arra se volt képes, hogy megtanítson helyesen írni. Így hát inkább ne osszon tanácsokat...
2012. febr. 26. 18:20
 2/38 anonim ***** válasza:
0%
Csak viccel valószínű.Nem tehet ellene semmit.Vannak tanárok akik szeretik cikizni a diákokat a stílusuk miatt.
2012. febr. 26. 18:22
 3/38 anonim ***** válasza:
78%
:D elég silány értelmi szinted lehet, ami eléggé kisugározhat a környezetedre is.. :D
2012. febr. 26. 18:22
 4/38 A kérdező kommentje:
Jolvan kedves valaszolo... csak tul sokat chat-eltem az utobbi idobe es igen elszoktam a neten valo helyes irastol
2012. febr. 26. 18:23
 5/38 anonim ***** válasza:
83%

általános iskolában biztos!

öcsémet hazazavarták,mert feketére befestette a hajat,utana levágatta kopaszra.

2012. febr. 26. 18:27
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
nem elszoktál a neten való helyesírástól, mert ha az azt-at aszt-nak írod, meg ez a megmodhassa.. akkor alapból hülye vagy.
2012. febr. 26. 18:29
 7/38 anonim ***** válasza:
80%

miért a chaten nem kell helyesen írni??

Egyébként az iskolai szabályzatban benne van,hogy a diák normális külsővel jelenik meg az iskolában.A külső megjelenéshez hozzátartozik a haj viselete is.Az idétlen taraj az eleve nem normális megjelenés,és ebben az esetben igenis szóvá teheti.

A helyesírásod meg siralmas.Inkább abba kéne fektetned a felesleges energiádat,és nem a hajadra

2012. febr. 26. 18:30
 8/38 gomzoli ***** válasza:
100%
Hittetlenkedwe ólastam a kérdésd, mer nehíéz eképzenyi, hoty járolsz edjáltalán valammi iskolában...
2012. febr. 26. 18:30
 9/38 anonim ***** válasza:

Amíg meg nem tanulsz helyesen írni, addig igen.

Menj be holnap a tanáriba és kérd el az iskola diákokra vonatkozó szabályzatát. Keresd meg a vonatkozó részt, olvasd el, ha kell kérj segítséget az értelmezéséhez.

Ezt követően értékeld ki a beérkezett információt. Amennyiben külsőd nem felel meg az előírásoknak, az igazgatónak minden joga meg van arra, hogy felhívja a figyelmedet a hiányosságokra, és intézkedjen (utasítson) a megszüntetésükre.

A stílusa ebben a fent leírt konkrét esetben nem nevezhető kifinomultnak, de valószínűnek tartom, hogy ezzel a stílussal a mondanivalója lényegét próbálta nyomatékosítani, és nem fog valóban bicskával megborotválni.

2012. febr. 26. 18:38
 10/38 anonim ***** válasza:
0%
Én a helyedben ezt nem hagytam volna, visszavágtam volna valami frappáns megoldással! Amúgy nem mondhat ilyet!
2012. febr. 26. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!