Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogos, hogy kifizettette velem?

Jogos, hogy kifizettette velem?

Figyelt kérdés
Épp vásároltam egy boltban, nézegettem az élelmiszereket... egyszer csak hallom, hogy egy nő rám szól, hogy vigyázzon!!! Leütöttem egy nagy üveg instant kávét a táskámmal! Egyből odarohant a biztonsági őr és odaszólt a pénztárosnak, hogy a hölgynek üsse be ezt a kávét is! Úgy meg voltam szeppenve, hogy kifizettem( jó drága volt, nem is tudtam megvenni azt amiért bementem!) Én nem háborgok, én ütöttem le ez igaz, csak nem értem, hogy a törékeny dolgokat miért olyan helyre rakják, ahonnan le lehet ütni! Jogos volt hogy kifizettette velem a biztonsági őr, vagy sem? (Bocsánat, ha rossz kategóriába írtam!) :)
2012. jan. 19. 07:52
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
#33 neked sem ártana használnod egy kicsit az agyadat, mielőtt itt okoskodsz...
2012. jan. 19. 12:23
 32/41 anonim ***** válasza:
0%
Ha vegigolvasod a kommentjeit lejon, h ma volt.
2012. jan. 19. 12:24
 33/41 anonim ***** válasza:
72%
Nem érdemes reagálni az olyanok kommentjeire, akik nem ütik meg az 50%-ot.
2012. jan. 19. 12:25
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
#36 melyik kommentjéből agylágy? direkt végig olvastam az összeset, de egyikben sem utal erre. kész röhej, hogy tényleg foglalkozom veled...
2012. jan. 19. 12:33
 35/41 anonim ***** válasza:
0%
Na nyugi, majd megjon a kerdezo es szepen elmondja, h melyik is volt:)
2012. jan. 19. 12:37
 36/41 A kérdező kommentje:
Tényleg nem ma volt! Tegnap délután történt! Azért nem tegnap írtam a kérdést, mert lefoglalt a családi élet... Szívem szerint visszamennék, de ki tudja, hogy reagálnának rám... Tényleg akkor kellett volna reagálni, csak hát fene se tudta, hogy ilyenkor mi a teendő!
2012. jan. 19. 12:38
 37/41 anonim ***** válasza:
itt csak olyanokat pontoznak le akivel valaki nem ért egyet.
2012. jan. 19. 14:27
 38/41 anonim ***** válasza:
0%
Miért kellett törölni a kommentem?
2012. jan. 19. 14:28
 39/41 anonim ***** válasza:
0%

Mert nem alltal be a sorba begetni.

Ez a csaladi tema unatkozo hulye anyukakkal van tele, akik ha epp nem kamu kerdest irkalnak akkor lepontozgatnak, persze nem hasznossag alapjan.

Ennyit az idiotakrol.

2012. jan. 19. 14:55
 40/41 anonim ***** válasza:
mér tűntek el kommentek, és hogy lehet innen egyáltalán komit eltávolítani?
2012. jan. 19. 14:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!