Jogos, hogy kifizettette velem?
Figyelt kérdés
Épp vásároltam egy boltban, nézegettem az élelmiszereket... egyszer csak hallom, hogy egy nő rám szól, hogy vigyázzon!!! Leütöttem egy nagy üveg instant kávét a táskámmal! Egyből odarohant a biztonsági őr és odaszólt a pénztárosnak, hogy a hölgynek üsse be ezt a kávét is! Úgy meg voltam szeppenve, hogy kifizettem( jó drága volt, nem is tudtam megvenni azt amiért bementem!) Én nem háborgok, én ütöttem le ez igaz, csak nem értem, hogy a törékeny dolgokat miért olyan helyre rakják, ahonnan le lehet ütni! Jogos volt hogy kifizettette velem a biztonsági őr, vagy sem? (Bocsánat, ha rossz kategóriába írtam!) :)2012. jan. 19. 07:52
31/41 anonim válasza:
#33 neked sem ártana használnod egy kicsit az agyadat, mielőtt itt okoskodsz...
32/41 anonim válasza:
Ha vegigolvasod a kommentjeit lejon, h ma volt.
33/41 anonim válasza:
Nem érdemes reagálni az olyanok kommentjeire, akik nem ütik meg az 50%-ot.
34/41 anonim válasza:
#36 melyik kommentjéből agylágy? direkt végig olvastam az összeset, de egyikben sem utal erre. kész röhej, hogy tényleg foglalkozom veled...
35/41 anonim válasza:
Na nyugi, majd megjon a kerdezo es szepen elmondja, h melyik is volt:)
36/41 A kérdező kommentje:
Tényleg nem ma volt! Tegnap délután történt! Azért nem tegnap írtam a kérdést, mert lefoglalt a családi élet... Szívem szerint visszamennék, de ki tudja, hogy reagálnának rám... Tényleg akkor kellett volna reagálni, csak hát fene se tudta, hogy ilyenkor mi a teendő!
2012. jan. 19. 12:38
37/41 anonim válasza:
itt csak olyanokat pontoznak le akivel valaki nem ért egyet.
38/41 anonim válasza:
Miért kellett törölni a kommentem?
39/41 anonim válasza:
Mert nem alltal be a sorba begetni.
Ez a csaladi tema unatkozo hulye anyukakkal van tele, akik ha epp nem kamu kerdest irkalnak akkor lepontozgatnak, persze nem hasznossag alapjan.
Ennyit az idiotakrol.
40/41 anonim válasza:
mér tűntek el kommentek, és hogy lehet innen egyáltalán komit eltávolítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!