Jogos, hogy kifizettette velem?
Imadlakemese buta vagy, mint a föld.
A vezetőségnek kötelessége megválaszolni az összeslevelet, megírni az intézkedéseket, majd továbbítani a fogy.véd.-nek a panaszkönyvet.
Szerinted miért kell hitelesíteni a panaszkönyveket, és miért egységesek, ha csak a vezetőségnek van? Kirakhatnának egy füzetet is ennyi erővel.
Illetve az egyszemélyes boltoknál, ahol az eladó a vezető, miért kell panaszkönyv, ha az (szerinted) a vezetőségnek van.
8.50-es!
Nehogy azt hidd!
Főleg az ilyen áruházláncok nem elnézőek, sem a dolgozókkal, sem a vevőkkel. Ha az áruházat kár éri nem fogja azt benyelni, hanem leveri vagy a dolgozón vagy a vevőn...
Gondolom, ez egy kis bolt lehetett, én hipermarketben dolgoztam és ha ott valaki eltört valamit, nem fizettettük ki vele.
Egyszer a Tescoban levertem egy jénai tálat, szét is tört sajnos. Pont ott volt egy eladó, megkérdeztem hogy ki kell-e fizetni és azt mondta, hogy dehogyis, majd hívott takarítót, aki felsöpörte a szilánkokat.
Jogos hát, hisz kárt okoztál - lehet, véletlenül, de akkor is.
Igaz, attól a panaszkönyvet elkérhetted volna, meg most már tök fölösben mész vissza reklamálni is...
Balesetek vannak, nem?
Dolgoztam Tesco-ban, pénztárosként, ott sose fizettették ki a levert dolgokat. Az megint más, ha valaki szándékosan rongált, vagy megevett valamit.
Ja, és a biztonsági rendszer mindent rögzít, így az a felvétel is előkereshető, amikor levered a dolgot.
Hat igen.
Egyesek elfelejtik azt a tenyt, h a Rossszmannnok 8kor nyitnak.
A kerdes 7 ora 52kor lett kiirva.
Persze a nagy lepontozasok meg okoskodasok kozepette nem is varhatom el, h egyesek gondolkozzanak.
Remelem most mar ertheto, h miert is erdekel az a bolt, eleg eros a gyanu, h kamu a kerdes.
33as.
Hol van az említve, hogy az eset ma történt, nem pedig tegnap. én is jártam így egy kisboltban, ráadásul engem meglöktek azért vertem le egy üveg bort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!