Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogos, hogy kifizettette velem?

Jogos, hogy kifizettette velem?

Figyelt kérdés
Épp vásároltam egy boltban, nézegettem az élelmiszereket... egyszer csak hallom, hogy egy nő rám szól, hogy vigyázzon!!! Leütöttem egy nagy üveg instant kávét a táskámmal! Egyből odarohant a biztonsági őr és odaszólt a pénztárosnak, hogy a hölgynek üsse be ezt a kávét is! Úgy meg voltam szeppenve, hogy kifizettem( jó drága volt, nem is tudtam megvenni azt amiért bementem!) Én nem háborgok, én ütöttem le ez igaz, csak nem értem, hogy a törékeny dolgokat miért olyan helyre rakják, ahonnan le lehet ütni! Jogos volt hogy kifizettette velem a biztonsági őr, vagy sem? (Bocsánat, ha rossz kategóriába írtam!) :)
2012. jan. 19. 07:52
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
94%

Imadlakemese buta vagy, mint a föld.

A vezetőségnek kötelessége megválaszolni az összeslevelet, megírni az intézkedéseket, majd továbbítani a fogy.véd.-nek a panaszkönyvet.

Szerinted miért kell hitelesíteni a panaszkönyveket, és miért egységesek, ha csak a vezetőségnek van? Kirakhatnának egy füzetet is ennyi erővel.

Illetve az egyszemélyes boltoknál, ahol az eladó a vezető, miért kell panaszkönyv, ha az (szerinted) a vezetőségnek van.

2012. jan. 19. 08:46
 22/41 anonim ***** válasza:
0%
Azert en tovabbra is varom, h melyik bolt volt ez?
2012. jan. 19. 08:48
 23/41 anonim ***** válasza:
63%
Mondjuk a Rossmann nem egy kis sarki vegyesbolt, hanem egy áruházlánc. Szerintem ott még inkább rászámolnak az esetleges lopásra.
2012. jan. 19. 08:50
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
amikor a fogy.védesek próbavásárlást végeznek a boltban, általában elszokták kérni a panaszkönyvet is és átnézik. úgyh. nem csak a bolt vezetőinek van fenntartva.
2012. jan. 19. 08:52
 25/41 anonim ***** válasza:
22%

8.50-es!

Nehogy azt hidd!

Főleg az ilyen áruházláncok nem elnézőek, sem a dolgozókkal, sem a vevőkkel. Ha az áruházat kár éri nem fogja azt benyelni, hanem leveri vagy a dolgozón vagy a vevőn...

2012. jan. 19. 09:59
 26/41 anonim válasza:

Gondolom, ez egy kis bolt lehetett, én hipermarketben dolgoztam és ha ott valaki eltört valamit, nem fizettettük ki vele.

Egyszer a Tescoban levertem egy jénai tálat, szét is tört sajnos. Pont ott volt egy eladó, megkérdeztem hogy ki kell-e fizetni és azt mondta, hogy dehogyis, majd hívott takarítót, aki felsöpörte a szilánkokat.

2012. jan. 19. 10:34
 27/41 anonim ***** válasza:

Jogos hát, hisz kárt okoztál - lehet, véletlenül, de akkor is.

Igaz, attól a panaszkönyvet elkérhetted volna, meg most már tök fölösben mész vissza reklamálni is...

2012. jan. 19. 10:49
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Balesetek vannak, nem?

Dolgoztam Tesco-ban, pénztárosként, ott sose fizettették ki a levert dolgokat. Az megint más, ha valaki szándékosan rongált, vagy megevett valamit.

Ja, és a biztonsági rendszer mindent rögzít, így az a felvétel is előkereshető, amikor levered a dolgot.

2012. jan. 19. 11:32
 29/41 anonim ***** válasza:
0%

Hat igen.

Egyesek elfelejtik azt a tenyt, h a Rossszmannnok 8kor nyitnak.

A kerdes 7 ora 52kor lett kiirva.

Persze a nagy lepontozasok meg okoskodasok kozepette nem is varhatom el, h egyesek gondolkozzanak.

Remelem most mar ertheto, h miert is erdekel az a bolt, eleg eros a gyanu, h kamu a kerdes.

2012. jan. 19. 12:16
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

33as.

Hol van az említve, hogy az eset ma történt, nem pedig tegnap. én is jártam így egy kisboltban, ráadásul engem meglöktek azért vertem le egy üveg bort.

2012. jan. 19. 12:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!