Miért csinálják ezt velem?
Pszichológia + tapasztalat:
1. 100% biztos hogy ő nem őszinte? mert ha 100%, akkor előfordulhat, hogy ő akar palástolni valamit, azzal, hogy téged nevez hazugnak, pedig ő a hazug.
Mondok egy példát: öcsém haveri körében az egyik srác mindig öcsémre mondta, hogy büdös izzadságszaga van. itthon sosem éreztem, viszont ha itt lógtak a srácok, mindig. Kiderült, nem öcsém volt büdös, hanem a srác, aki öcsémet hívta annak - és tagadta, hogy ő lenne izzadt mint a ló...
2. Lehet, hogy rajtad vezeti le a stresszt. Munkahelyén magánéletben nincs vmi zűr?
Ha nem túl személyes, miben nem őszinte veled (ha megkérdezhetem)? lehet csak meg akar óvni valamitől. Pl. mikor nagynénim beteg volt, anya sosem mondta meg (rákos beteg) csak a legvégén... és mindig "hazudott". de ez megbocsájtható hazugság.
Valamivel föléd akar kerekedni. Az én Anyukám minden dolgot elnagyzol, ami zavarja. Pl ha tesóm számítógépezik 1 órát, neki az rögtön 1 egész nap. De ha leül 1 órát tanulni, akkor az neki olyan,mintha aznap egyáltalán nem tanult volna.
Sajnos nem néz magába,hogy én,mint szülő vajon helyesen cselekszem-e, beszélek-e. Csak azt jegyezd meg,hogy te, mikor eljön az idő, NE ilyen légy. Légy türelmes Anyukáddal, amennyire tudsz. Próbálj beszélni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!