Bolti lopás esetén a büntetést ki mondjam meg? A bíró?
Tegyük fel,hogy valaki lop egy boltból és lebukik.
Feljelenti a biztonsági őr és onnantól kezdve mi történik ?
Be kell mennie tárgyalásra,vagy csak küld a rendőrség egy papírt,hogy ejnye ?
tegyük fel,hogy fiatalkorú és bűntetlen előéletű.
Ezek sokat számítanak az ítéletben ?
37. vagyok.
Most látom, milyen olvashatatlanul írtam. :P (Ismeretlen billentyűzet volt épp, bocsánat.)
A lényeg, hogy senki nem fogja tudni neked megmondani, hogy mi lesz pontosan, egyrészt - és főleg - azért, mert nem ismerjük a helyzetet (és nem, kérlek, ne próbáld meg még egyszer elmondani!!), másrészt meg mert nem vagyunk jósok.
Igenis hallottam már olyanról, hogy valakit egy sál, vagy egy csoki, vagy egy szempillaspirál, stb... miatt szépen becsuktak pár napra. Volt is botrány belőle.
De azt akkor tették, mikor elkapták, nem pedig szabadságvesztés büntetésként.
Mivel ezt már megúsztad, nem hiszem, hogy ezek után ilyen drasztikus dologra kéne számítanod.
Még mindig a lopós gyerek?
Leírtam már neked vagy 3x, hogy NE PARÁZZ ezen. Értsd már meg, hogy NEM fognak leültetni, NEM lesz priuszod, NEM fognak elítélni.
Annyira beparáztattad magadat, hogy most viszont már gyanús leszel a tárgyaláson (ami nem lesz) és tényleg rád bizonyítanak valamit vagy beraknak a vigyorgóba pár hétre.
Rád férne.
Tiszta szégyen ez az ország meg a benne lakok többsége is!!
Pont az a 3db csoki hiányzot??
Szemet-szemért alapon mindent!!!Szigorúbb büntetések kellenének!
Én minden tolvajnak levágatnám az egyik kezét és rögtön javulna a közbiztonság!
Nem kéne a saját udvaromat elektromos árammal védenem!!
Köszönöm a válaszokat !
Jövő hónapban mehetek bíróságra mert jött a feljelentés.
400 ft ból lesz bíróság.
Köszönöm a választ hát remélem is :/ a bírság 5000 ft tól kezdődik ezt kéne elkerülne de ha szerencsém lesz akkor megúszom mert 400 ft nem a világ meg első alkalom is és nincs is állandó keresetem.
De remélem figyelmeztetéssel megúszom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!