Bolti lopás. Mi fog most történni?
Tegnap kis értékű tárgyat (800 ft) próbáltam meg fizetés nélkül kivinni a Tesco egyik áruházából. A kapu becsipogott jött az őr bekísért egy szobába, ahol nem láttam értelmét ellenállni így önként előálltam a tárggyal, elismertem a lopás tényét, együttműködtem mindenben. jegyzőkönyvet irtak, rendőrők jöttek ahogy láttam ők is felírták az adataim, majd hazaengedtek. ez kicsit meglepett
mi fog most történni? mindenképpen fel fognak jelenteni? ha igen akkor mi várható? fogok kapni erkölcsi bizonyítványt a későbbiekben? érettségizhetek így? És úgy egyáltalán milyen szankció várható ezért?
"rendőrők jöttek ahogy láttam ők is felírták az adataim, majd hazaengedtek. ez kicsit meglepett
mi fog most történni? mindenképpen fel fognak jelenteni?"
Nyugi már fel vagy. :) Ellenkező esetben nem jöttek volna rendőrök. :)
Bírósági ügy lesz.
Megérte? Tudhatnád, hogy a teszkóból így nem lehet lopni.
köszönöm az eddigi válaszokat
természetesen nem érte meg a dolog
És hogyha feljelentettek, mennyi idő után fogok erről kapni valamiféle tájékoztatást vagy levelet( gondolom a rendőrségtől)? Vagy ez teljesen változó lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!