Bolti lopás esetén a büntetést ki mondjam meg? A bíró?
Tegyük fel,hogy valaki lop egy boltból és lebukik.
Feljelenti a biztonsági őr és onnantól kezdve mi történik ?
Be kell mennie tárgyalásra,vagy csak küld a rendőrség egy papírt,hogy ejnye ?
tegyük fel,hogy fiatalkorú és bűntetlen előéletű.
Ezek sokat számítanak az ítéletben ?
Nem értelek :S
Mi után hajtok ?
Járkálok rendőrségről rendőrségre.
Ez a baj ?
Már rengeteg választ kaptál. Nem fogod fel?
Remélem bevarnak pár napra (másokkal is megtették) Addig is nyugtunk lesz. Derüljön ki az összes tanárod, barátod, szomszédod, családtagod előtt. Ha meglátnak súgjanak össze a hátad mögött,vessenek meg. Kívánom a legrosszabbakat.
És tudod miért?? Mert egy retardált kretén vagy aki 2 hete csesztet itt mindenkit a hülye kérdéseivel amit vagy 10szer feltett, és hiába válaszolnak neked normálisan te akkor is folytatod. Az ilyennek egy intézetben a helye nem a szabad ég alatt.
azt mondod h ha nem járkáltam volna h megkérdezzem h mi lesz akkor nem lett volna belőle semmi így meg igen ???
Szal akkor járok rosszabbul ha becsületes vagyok ?
Ha meg nem vagyok az akkor meg tolvaj gec!nek néznek :S
Na mind1.
Sajnálom,hogy sokszor írtam ki bocsánat érte csak paráztam/parázok.
Tudom,hogy írtad h nem lesz semmi de mégis feljelentett mert neki ebből van a +pénze.
És azért járkáltam,mert érdekelt,hogy mit mondanak a rendőrök.
Hát remélem,hogy pont nem ez miatt fognak majd sz0patni :S
Remélem,hogy csak egy sima figyelmeztetés lesz és akkor mindenki jól jár és a káposzta is megmarad :)
Jó8 aki értelmes választ adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!