Bolti lopás esetén a büntetést ki mondjam meg? A bíró?
Tegyük fel,hogy valaki lop egy boltból és lebukik.
Feljelenti a biztonsági őr és onnantól kezdve mi történik ?
Be kell mennie tárgyalásra,vagy csak küld a rendőrség egy papírt,hogy ejnye ?
tegyük fel,hogy fiatalkorú és bűntetlen előéletű.
Ezek sokat számítanak az ítéletben ?
Kis öreg nyugodjál már meg!! Nem kötnek fel, nem csinálnak semmit Veled! Nézd meg a Bakácsot, a Settenkedőt, igaz most már Lopakodónak hívják! Írt egy könyvet, járja a világot, haknizik van neki egy kis lelkiismeret furdalása, de jól megél belőle.Pedig Ő a kolbász mellé még egy kis sajtot is "kanyarított" magának.
Ne öld magad ilyen hülyeségen, jó megbotlottál, ennyi!!
Biztos vagyok h Te leszel a legjobb "bárány" és a kezed tiszta fog maradni ezek után.
"Bolti lopás esetén a büntetést ki mondjam meg?"
Én mondom meg: végy egy Mars, egy Snickers és egy Bounty csokit, és keress 3 kulonbozo embert, aki a kukában keres magának ennivalót! Mindnek ajandekozz egyet a csokikból!
Továbbá mondj el 5 Miatyánkot és 5 Üdvözlégyet, és feloldozlak, Ámen!
Szerintem már nem úszhatod meg sehogy se! Tegnap este voltál az rtl híradóban, és a kék fényben, nemzetközi elfogató parancs van érvényben ellened, a kabinet holnap maratoni tárgyalást hívott össze, hogy kitalálják, hogy halálbüntetés vagy életfogytiglan jár-e neked (bár ez nem az ő dolguk, de ha nem oldódik meg az ügyed, a 300 forintos csokik miatt, mint egy kártyavár, úgy omlik össze a világgazdaság). Továbbá azt is halottam, hogy Obama bérgyilkosokat bérelt fel ellened, miután az ensz elé tárta a csokilopásodat! Szóval, ha az utcádban látod Stallonét, vagy a Swarcheneggert, akkor fussál, te bolond tolvaj!
Ui.: Tolvaj vagy.
Természetesen a bíróság büntet, másnak erre nincs joga.
Akkor is a bíróság, hogyha szabálysértésnek számít, csak akkor közigazgatási, és nem büntetőbíróság.
És ezt már minimum 15x leírtuk...
Köszi az értelmes választ.
A bunkók meg kapják be -.-
És szerinted mi lesz az ítélet ?
Megúszhatom ?
elvégre csak 1 csoki és nem okoztam kárt :(
Mivel nem vagyok bíróm így nem tudhatom, mi lesz az írélet.
De tudnod kell, hogy a lopásnak a kísérlete is büntetendő, és mindegy, hogy csak csoki. Szabálysértés és kész.
Szerintem csak figyelmeztetni fognak amúgy, és megrovásban részesítenek, már ha egyáltalán lesz eljárás.
de jó lenne :)
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!