Az állam miért nem tiltja be az alkohol, és dohány termékek forgalmazását?
Megértelek téged, én is voltam már ilyen helyzetben.
Amúgy biztos többet hoz, én legalábbis nem hiszem el, hogy a kiadások többek lennének a bevételeknél, hiszen látom, hogy mennyi alkoholt megiszik és cigarettát elszív a magyar ember...
sör nélkül hogy lehetne élni?
Nincs az az Isten, hogy egy kemény vizsga után ne igyak meg egy sört.
"Azért ne általánosítsunk, én pl. mindig tudom hol a határ, sose iszok annyit, hogy arrogáns bunkó legyek."
Nekem meg az alaptermészetem arrogáns és bunkó, rajtam az alkohol nem tud változtatni.
"Én speciel szeretem az alkohol izét. Ráadásul kimutatták, hogy nem egy alkohol mértékkel fogyasztva még jót is tesz."
Így van. Kitűnő gyógyszer magas vérnyomásra és idegi problémákra.
"Én speciel szeretem az alkohol izét. Ráadásul kimutatták, hogy nem egy alkohol mértékkel fogyasztva még jót is tesz."
Ezt sok egyéb káros anyagról is kimutatták, hogy mértékkel még jó is. Pl a csokiról, kávéról, fűről, kokainról is. Csak sok ember képtelen ezt a bizonyos mértéket betartani. Tehát ez szerintem nem indok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!