Igaz, hogy 20%-kal emelik a dohány és az alkohol árát?
Változik az ÁFA és változik a jövedéki adó is. Így ezek összessége kiadhat akár 20%-os mértékű növekedést is. A dohány és az alkohol közvetlen ára azonban változatlan marad, tehát nem a nyersdohány árának változása miatt, vagy a dohánygyár áremelése miatt lesz akár 20%-kal is több a dohány, hanem azért, mert az adóterhei megváltoznak a terméknek.
Nem rémhír, bár szerintem kicsit eltúlzott. Inkább 15% körüli összeg lesz a reális.
Ez is csak egy hülye pánikolás megint.
Mindig van egy rakás szerencsétlen, aki beeszi a különböző rémhíreket. Néha az ismerőseinek, néha meg a tévének. Mikor meg egymásnak mondják, akkor mire 10 emberrel odébb lesz a hír, már a gyíkból is sárkány lesz.
Igen, valószínűleg emelni fogják. De nem biztos.
Mellesleg én is remélem, hogy emelik. Inkább azt emeljék akár a 10X-esére is, mint a kenyeret vagy a tejet.
A sok bagós meg alkoholista majd leszokik. Vagy beledöglik. Bánom én, mi lesz velük?! Minél hamarabb beledöglenek, annál kevesebbe kerül az eü ellátásuk.
Igaz, csak nem tudni, hogy mikor fogják, de nyugodj meg fogják. amikor én kezdtem (2000) 200 Ft volt egy doboz, most 635. Szerintem ez félévente van 20% ha úgy számoljuk.
To:
2009-02-22 13:54 & 2009-02-22 21:42
1 részt, ha már ilyen előrelátó vagy a lepontozásban akkor: ha nem kell a curvadrága benzin akkor járjál gyalog vagy busszal.(a példa példaérékű nem kell ostobán benyögni, hogy hö-hö én amúgyis azzal járok. ha így van transzponáld megfelelőképp, vond le az analógiát)
Ez mondjuk tuskó hozzáállásra tuskó válasz de precíz, mert egyből kiderül, hogy kéne a curvadrága benzin, csak olcsón a jó minőségű.
2. részt hihetetlen, hogy ti vagytok azok akik egy az egyben elhiszitek, hogy ANYAGI hasznotok lenne abból (sőt bármivel is jobb lenne) , ha nem lennének adócsalók, drogosok, alkoholisták, dohányosok, ingyenélők....
Nem kapnátok ti egy nagy lóf@szt se! ami haszon ebből lenne az (IS) a jóóóól kitömött zsebekbe vándorolna.
Támogassátok a szegény rászoruló multimilliárdosokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!