Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Támogatnátok a halálbüntetés...

Támogatnátok a halálbüntetés visszaállítását?

Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 10:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
Királyhekker 16:05-ösnek: az a félő, hogy akkor a fél országra halálbűntetés várna, nem gondolod?
2011. aug. 17. 16:17
 62/76 anonim ***** válasza:
Igen. A hasztalan embereket terelgetni kell, a károsakat pedig eltüntetni a társadalomból.
2011. aug. 17. 19:14
 63/76 anonim ***** válasza:
Legalább fele ember lenne országunkban, annak lenne munkája, becsülete, nem gondoljátok?
2011. aug. 17. 19:16
 64/76 BlackSword ***** válasza:

"A hasztalan embereket terelgetni kell"

Pontosan, hogy nem... Mert erről nem a demokrácia szól, hanem a diktatúra... A demokráciákban mindenkinek joga van szabad akaratából hüjének lennie...

2011. aug. 17. 19:20
 65/76 anonim ***** válasza:

" Királyhekker 16:05-ösnek: az a félő, hogy akkor a fél országra halálbűntetés várna, nem gondolod? "

Ha a fél ország patkány, a fél országot kell megbüntetni. Ha vmit a többség csinál, attól még bűn és kész.

2011. aug. 17. 19:20
 66/76 anonim ***** válasza:

Pontosan, hogy nem... Mert erről nem a demokrácia szól, hanem a diktatúra... A demokráciákban mindenkinek joga van szabad akaratából hüjének lennie...

Tudod, ezzel egyetértenék, nagyobb szépen hangzik leírva. Így gondolnám ha...jól elkülönített rezervátumokban lennének hülyék és nem az én közvetett(adómból fizetjük az életét meg a kárt is amit okoz) vagy közvetlen(belémköt,lopja amiért dolgozom) káromra. Ha a hülyeség beszüntetéséhez diktatúra kell, akkor legyen az.

2011. aug. 17. 19:23
 67/76 anonim ***** válasza:
Én is abszolut a diktatúrára szavazok, mert a nagy demokrácia nem vezet sehová, legfeljebb káoszhoz. Legalábbis, ahogy sokan azt értelmezik.
2011. aug. 17. 19:28
 68/76 anonim ***** válasza:

"Én is abszolut a diktatúrára szavazok, mert a nagy demokrácia nem vezet sehová, legfeljebb káoszhoz. Legalábbis, ahogy sokan azt értelmezik."

Jaja, szerintem is tök jó volt Rákosi. :)

2011. aug. 17. 19:33
 69/76 BlackSword ***** válasza:
Az amit átélsz, az azért mégsem a demokrácia hibája... Senki sem mondta, hogy a bűnös ne bűnhődjön, de az igazságszolgáltatás nem süllyedhet le arra a szintre, mint ami felett ítélkezik, mert minden erkölcsi értékét elvesztené... A bosszú pedig se nem erkölcsös, se nem jogszerű...
2011. aug. 17. 19:47
 70/76 anonim ***** válasza:
A bosszú jogos és erkölcsös kéne hogy legyen! Szemet szemért! Az áldozatnak nincsenek jogai, nincs az élethez joga! Sok agyament, páholyban lakó!!! Akkor is , ha a családtagod az áldozat ! Hova visz ez az út! Ez a demokrácia ? Nem kérek, és sokan nem kérnek belőle! Nem védheted meg magad és szeretteid? Ugyan már! Utolsó véremig üldözöm azt ki nekem árt, mert a törvény szarik az én / áldozat/ leírt jogomra! Ez nektek jog állam?
2011. aug. 18. 10:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!