A halálbüntetés jogos vagy sem?
1. kommentelő kedvéért: Az örök a börtönparancsnok meg az orvos aki beadja az injekciót pl ezek végzik ki így már jó B+?!
Egyébként én is erre gondoltam mindig fennál a lehetösége egy új szemtanunak vagy bizonyítéknak.Egy sima börtönbüntetést még valamennyire kárpotolni tudnak pénze.de a kivégzést már nem lehet visszacsinálni
Sose értettem a halálbüntetésnél, hogy sokan hangoztatják, hogy kéne a halálbüntetés meg jó lenne és mind eldöntik, hogy a börtönőrök és hasonlók végezzék ki az embereket, ha a halálbüntetés mellett vagy legalább vállald, hogy végrehajtod te amúgy meg olvasd el ezt a linket: [link]
egyáltalán nem éri meg se gazdaságilag se erkölcsileg a halálbüntetés bevezetése
A halálbüntetéssel az a bajom, hogy nem biztos, hogy a tettest végzik ki, volt már rá példa az USA-ban.
Egyébként nincs elrettentő ereje, ráadásul mint mondtam, mi van akkor, ha ártatlanul végeznek ki valakit.
Utólag azt mondják, ja bocs, tévedtünk.
Akkor a korrupció, simán bárki bajba kerülhet, meg bizonyos körökben így könnyű lenne eltávolítani az útból másokat, csak egy jó hamis vád kell és egy kis halálbüntetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!