Egy közösségi fórumra csupán jóindulatból kiraktam egy beszkennelt angol könyvet, és ma azt láttam, hogy más kitette egy másik topikban mint saját feltöltését! Ez jogos?
Figyelt kérdés
Nincs semmi bajom vele, ha másnak is tetszik, és kirakja olvasó közösségi oldalakon, vagy máshol, csak ne írja oda, hogy ezt ő töltötte fel, mikor én szkenneltem napokon át....:(2011. szept. 2. 16:17
1/8 anonim válasza:
Hát írj az oldra, hogy a tiéd.
Nehogy már egy láma elvegye előled a sikert.
3/8 A kérdező kommentje:
milyen láma? milyen sikert?
csak nem tetszik, mert hazugság, és én sem teszem ki másét és írom oda hogy saját feltöltés, mert nem vagyok hazug!!!
2011. szept. 2. 16:25
4/8 Vree válasza:
Szerintem legjobb ha mindjárt feltünteted a nevedet és a címedet is és írsz a könyv kiadójának hogy védje meg a szerzői jogaidat.
Viccen kívül, írj a topikba vagy a fórum működtetőjének ha zavar.
5/8 A kérdező kommentje:
nem azzal van a bajom, hogy ő is kirakta... nyugodtan, sőt örülök neki hogy örül hogy tetszik neki is
csak ne írja oda, hogy saját feltöltése, mert én sem írom oda a más feltöltésére hogy ezt én digitalizáltam.
2011. szept. 2. 16:27
6/8 anonim válasza:
Őőőőőő, szerintem azt az angolkönyvet nem tölthetted volna fel legálisan, szóval nem értem a felháborodásodat, te meg a szerző(k) jogát sértetted meg.
7/8 anonim válasza:
pff bagoly mondja verébnek :DDD
8/8 anonim válasza:
Sharing is caring :)
Ne foglalkozz vele, az a lényeg, hogy te jót tettél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!