Mikor azt állította, hogy nagy fájdalmai vannak és még AZ ÁGYBÓL SE BÍR FELKELNI. Közben meg egész nap kapál és létrán mászik fára.
2011. okt. 8. 13:10
2/14 anonim válasza:
túl sok bőrt akar lehúzni
nem Stohlt védem
de sztem valaki szándékosan teszi a bogarat az öreg fülébe
h ezt kérjen azt kérjen, ezt nyilatkozzon
magától nem tenné
2011. okt. 8. 13:15
3/14 anonim válasza:
Nyilván Pali bácsinak volt BMW terepjárója a baleset éjszakáján. Már lassan mindenki azt fogja sajnálni, hogy nem vele ütközött Stohl aznap...
2011. okt. 8. 13:28
4/14 anonim válasza:
Szerintem hihetetlenül pofátlan az öreg.
Elütik és még neki áll feljebb?! Hogy is van ez?
:D
2011. okt. 8. 14:30
5/14 anonim válasza:
Szerintem vagy két év börtön lett volna jogos Stohlnak már első alkalommal, és akkor most nem lenne probléma.
2011. okt. 8. 14:41
6/14 A kérdező kommentje:
Az a valaki Pali bácsi ügyvédje, vagy a szomszédja. "Ne fogadd el a pénzt, meglátjuk mit lépnek. Fogadd el, mégis, mert ettől is elesel". Nem értem, hogy erre máig nem született konkrét döntés. Nem tudom egyébként, hogy hétköznapi halandónak ilyen esetben milyen büntetést szabnak ki, de én úgy gondolom, hogy egy olyan ember esetében, mint Stohl tök mindegy, hogy 10 hónap, vagy két év, mert alapból nem egy közveszélyes bűnöző, szóval változtatni nem fog rajta, viszont egy vaskos kártérítésnek inkább volna haszna.
2011. okt. 8. 14:54
7/14 anonim válasza:
Amerikában ezért megítélnének vagy 20millányi dollárt és azt csak a lelki sérülésre..Úgyhogy ez a követelés túl alacsony is.Majd megtanulja bucibácsi hogy ittasan drogosan nem vezetünk.
2011. okt. 8. 16:29
8/14 anonim válasza:
Elütik és még neki ál feljebb. Ez így helyes, te idióta.
2011. okt. 8. 17:48
9/14 anonim válasza:
az a legnagyobb baja most h milyen szegények, és új autót akarnak venni, ezt Stohlból akarják kipréselni
nem védem Bucit
de a kártérítésnek nem az a funkciója h a korábbinál jobb anyagi körülményeket biztosítson a kérosultaknak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!