Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek jogos Pali bácsi...

Szerintetek jogos Pali bácsi követelése?

Figyelt kérdés

[link]

Nem védem Stohlt, de gondolom bírói döntés volt az 1 milla kártérítés. Szerintem annyi pénzből már lehet autót venni nem?

2011. okt. 8. 12:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A lelki és testi sérülést a kocsi hiánya miatti jövedelemkiesést is meg kell fizetni ,nemcsak a kocsiban keletkezett kárt.
2011. okt. 8. 19:40
 12/14 anonim ***** válasza:

na de ekkora sérülés nem keletkezett

se lelki, se testi!

a testit az orvosszakértőK megállapították, a lelki meg 1.szubjektív dolog 2. ha azt vesszük, ezt a világ összes pénze se tenné helyre....

egyébként meg sztem erősen túl van ez már játszva!!

nagy lehetett akkor a sokk elhiszem.

A dühöt is megértem részükről, de azért az a 12 milka amit követelnek nevetséges..

ennyi erővel bárki akit elütnek, rablótámadás ér, vagy megpofoznak az követelhetné a súlyos milliókat:D

Lelki alapon..

Sztem méltányos összeg amit eddig kaptak.

Nehogymár a kértérítésből akarjanak élni innentől kezdve..

2011. okt. 9. 07:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez így van,követelhetne bárki más is ,nincs megtiltva és jogos is lenne! Csak egyrészt nincs jó ügyvédjük ,idejük és egy csórótól nem is lenne esély ezt behajtani,tőle meg van.Jól teszik ,ha megpróbálják én is örülnék 12millának
2011. okt. 9. 12:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Pali bácsinak az autóját nem Stohlnak kell kifizetni hanem a BIZTOSÍTÓNAK! Mert tudtommal mindkét félnek volt biztosítása...

Az 1 milka a sérülés kompenzációja lenne - azért viszont lássuk be, még akkor is kevés ha nem is olyan rossz a helyzet, mint amilyennek lefesti Pali bácsi...

2011. okt. 9. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!