Támogatnátok a halálbüntetés visszaállítását?
Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 10:26
11/76 anonim válasza:
mi kerül abba ilyen sokba? kötél és kész nehogymár szép haláluk legyen -.-"
12/76 anonim válasza:
Mondjuk ha csak egy fél percre belenéznél a cikkbe megtudnád
13/76 anonim válasza:
"mi kerül abba ilyen sokba? kötél és kész nehogymár szép haláluk legyen -.-""
A per...
14/76 anonim válasza:
beleolvastam :) sőt el is olvastam....de nem érdemli meg egyik sem!!!!
15/76 anonim válasza:
persze. van ahol már olyan luxusbörtönök vannak, hogy plazmatv, szolárium meg minden extra van benne, az ilyenek miatt lehet hogy még direkt is ölne valaki... és azért szerintem egy gyilkos nem ilyet érdemel. igenis bevezetném, az egyetlen baj ezzel az hogy a sorozatgyilkosokat csak egyszer lehet megölni habár ő több életet is kioltott.
18/76 anonim válasza:
"Texas államban a a mai napig derülnek ki olyan esetek, ahol a halálraítélt bizonyíthatóan ártatlan.
Nem támogatnám."
De mi nem Texas államban vagyunk.
19/76 anonim válasza:
"Igazából a halálbüntetés drágább az USA-ban, mint az, hogy valakit élete végéig börtönben tartanak itt is van róla a cikk [link]
szóval hülyeség azért támogatni, hogy spóroljon az állam."
De mi nem az usában vagyunk. Itthon egy tarkólövés 200ft áfával egy sír kiásása 5 ezer.
20/76 anonim válasza:
Igen!Szerinted az normális,hogy egy tömeggyilkos az adófizetők pénzén él?Szemet szemért,fogat fogért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!