Ha a fiam betöltötte a 18-at, törvényesen kitehetem a lakásból?
Kedves kérdező!
Mivel a fiad, ha jól értem továbbtanul ezért a tartási kötelezettség továbbra is fennáll. Amíg arra érdemtelenné nem válik. Sok oka lehet az érdemtelenségnek, de kizárt, hogy bármilyen bíróság elismerné a homoszexualitást ilyen oknak. Tehát akár utólag is leperelheti rólad a gatyád.
A lakáshasználat már rafináltabb kérdés, jelenleg van jogcíme ott lakni, ha egy rosszhiszemű albérlőt nem lehet csak úgy kitenni, akkor a fiadat sem lesz egyszerű. Ha erőszakkal teszed meg, akkor te jársz rosszul megint.
A dolog erkölcsi részére nem térnék ki részletesen, mert azt már sokan megtették, maradjunk annyiban, hogy a seggemben több keresztényi érzület van, mint benned. Pedig ateista vagyok.
"Reggel beszéltem vele, azt mondta magától el fog költözni ,és nem fog követelni semmit tőlem. "
Na, ezek után legyen pofád azt mondani, hogy nem lett rendes ember a fiadból. Ő elfogad téged olyan homofób balféknek, amilyennek az apád nevelt.
"nehéz lenne CSAK a kérdésre válaszolni?"
Tudod van az az eset, amikor már én is elvesztem a tárgyilagosságom.
164: A kérdés az, hogy törvényesen kiteheti-e. A válasz az, hogy nem, nem teheti ki. És a törvény az erkölcsön alapszik, ebből írtam a szakdolgozatomat, tehát egymástól el nem választható. És az eljárásjogok lényege meg az, hogy nyilvánosan megszégyenítsük, aki törvénytelen dolgokat tett.
Itt ez tökéletesen megvalósult.
És hogy miért nem adunk zokszó nélkül korrekt tanácsot törvénytelen és embertelen cselekedetekhez, azt kéred rajtunk számon? Ez is egy igencsak pellengérre állítandó magatartás, meg is fogod kapni az itt íróktól a pellengért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!