Ha a fiam betöltötte a 18-at, törvényesen kitehetem a lakásból?
:D :D hát ez egy vicc, am kamukérdés :D
Egyébként sztem kiteheted de úgy tudom a gyereknek van vmi része az örökségből amit nem lehet kizárni szal kiteheted a házból, de ő meg jogosan követeli tőled akk a ház egy részét :P
Ja és anyukám mérnök :D Ezt dolgozd fel!
Ilyen ember egyszerűen nincs..
Kérdező: emberileg, szülőként 0 vagy! ásd el magad!
Vagy inkább fogadd el a fiad.
Reggel beszéltem vele, azt mondta magától el fog költözni ,és nem fog követelni semmit tőlem.
"Mekkora gáz vagy kérdező, hogy szakmát akartál letetetni a fiaddal, ahelyett, hogy beírattad volna bölcsésznek. Fogadjunk, drogozni se hagytad, ugye? Mit képzeltél, majd unokát csinál? Az nagyon nem trendi. Szegény lányod sem térdelhet menő csokifiúk elé a diszkóban, sosem lesz így egészséges felnőtt nő, Született feleség. A feleségedet is sajnálom. Elvetted feleségül, holott tudhatnád, hogy az igazi nő szingli, az élet pedig a Szex és New York."
Igen, ez a világ leakarja rombolni a régi családi, és keresztény értékeket.
"Ilyen ember egyszerűen nincs..
Kérdező: emberileg, szülőként 0 vagy! ásd el magad!
Vagy inkább fogadd el a fiad."
Legszívesebben elásnám magam amiért nem tudtam a fiamból normális embert nevelni,pedig én mindent megpróbáltam,de nem akarom itt hagyni a feleségemet, és a lányomnak is szüksége van az apukájára.
"Ilyen apukára lányodnak sincs szüksége. A feleséged megnyugodna. Idilli család lenne három fővel. Legalább a fiad is " élhetne "."
Ez a te beteg világodban lenne idilli állapot.
Az a világ beteg, amiben te élsz, kérdező. Legalább is a fiad számára mindenképpen.
Tök mindegy, mondhat neked bárki bármit, csőlátásod van és ostoba vagy, ezen ez nem fog változtatni. Tudod, én hiszek Istenben, annak ellenére, hogy nem úgy gondolkodom, ahogy te. És abban is hiszek, hogy Ő rád bízta a fiad, hogy így is szeresd, de te erre nem vagy képes. Ezzel viszont csak neked, egyedül neked kell tudni elszámolni, akár az életed során, akár azután.
A fiadnak pedig nagyon boldog életet kívánok - nélküled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!