Ha a fiam betöltötte a 18-at, törvényesen kitehetem a lakásból?
Én 36 éves nő vagyok.Van egy bátyám aki 41 éves most.
Amikor 20 éves volt odaállt apánk elé,és bevallotta hogy meleg.Apám és anyám sokkot kapott.Anyám összetört akárcsak az apám hiszen azt hitték a bátyám nősülni fog,családja lesz,unokák lesznek.Apám dühös lett.Ő még úgy nőtt fel,hogy melegnek lenni bűn,és a társadalom is kiközösíti a melegeket.
A nagy vita úgy zárult,hogy a bátyámnak el kellett hagyni a szülői házat.
Ma a bátyám még mindig meleg,nincs családja.Anyám összeroppant és több év kellett hogy talpra álljon.Sajnos így nekem is nélkülöznöm kellett egy darabig anyukámat..Ma bárki kérdezi annyit mond a bátyámról,hogy messze él,nem nagyon tudják mi van vele.
Apám olyan sokkot kapott,hogy képtelen volt elfogadni,feldolgozni az egészet.A bátyám költözése után 3 évvel meg is halt.Nem volt semmi fizikai baja.A lelke betegedett meg.Egyszerűen nem értette hogy akit ő férfinak nevelt,akinek mindent megadott miért a saját neméhez vonzódik.
Én megértem a kérdezőt..Nagyon sokan még ma sem képesek elfogadni ezt a dolgot.Lehet jönni genetikával vagy bármivel.Sok szülő nem képes feldolgozni,ás el kell fogadni ezt is..
Nem értitek ,hogy egy fiú gyereket nem lehet úgy kényeztetni mint egy lány gyereket, mert akkor ez lesz belőle, sokszor mondtam az asszonynak ,hogy ne babusgassa a fiamat mert ő nem lány.
Egy lány gyereknek viszont kell a kényeztetés, mert ők törékenyek, érzékenyek.
21.26-os
Nagyon szépen levezetted a család tragédiáját.
Tudod az nem mindegy , hogy 21 évvel ezelőtt történt.
Mindegy hogy fiú vgy lány szeretet kell nekik,a lányokat babusgassuk a fiukba rúgjunk bele?Apámba bele is rúgott az apja ,sajnos meglett az eredménye csecsemőként falhoz vágott,verte anyámat,gondolom te is vered a felségedet.
Apám szeretet szót nem is halotta otthon soha.Pedig ha halotta volna,és az apja nem úgy nevelte volna ahogy,talán nem lett volna szar gyerekorom nekem se.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!