Ha lehetőséged volna, hogy 1 törvényt alkoss, amit azonnal el is fogadnak és életbe is lép, mi lenne az az 1?
Minden olyan személy aki a másik életére tör szándékosan azonnali halálbüntetésben részesüljön.
Ez alatt értem azt aki direkt emberek halálát okozta szánt szándékkal.
Ezenfelűl azokat is halálra ítélném aki felelőtlen magatartásával 3ember halálát okozza egy "balesetben"
Akkor a nagy értékben elkövetett lopások elkövetőit 20millió ft fölött.
Azokat az embereket akik hozzájárultak a Magyar állam pénzének elherdálásához.
Nem azt mondom ,hogy jajj mindenkit nyírjunk ki ,de aki tényleges életfogytiglant kap annak mi értelme ,hogy napi 3-5000ft ért el tartsa az állam a többi ember pénzéből?
Tudom ,hogy ez alkotmányellenes.......
Hogyha lenne egy ilyen törvény amit elfogadtathatnék 100% ban akkor kettő is lenne
A 2. pedig az lenne ,hogy a börtönök ne luxus börtönök legyenek hanem olyanok mint görögörszágban voltak.Voltam ott és láttam milyen is volt egy olyan börtön.Ez abból ált ,hogy 1 lyukat véstek a sziklába és ráccsal bezárták.A rabokat oda zárták 1 maximum 2 éven belűl pedig jobb létre szenderűlt.
Az ételt maguknak kellene megtermelni ,ha nem sikerül akkor éhen halnak...
Tudom ,hogy butaságok ,de engem ezek zavarnak a legjobban mert az emberek kockáztatnak inkább 3-4-10 év börtönt ,hogy ölhessenek ,vagy lophassanak ,de az életüket kizártnak tartom ,hogy kockáztassák.
Elnézést ,hogy ilyen hülyén gondolkodom..20/f
OFF:
kolopele valaki beregisztrálta a nevedet egy plusz szünettel, és elég gyökér kérdéseket tesz fel. Nem vagy a "szívem csücske", de ez bunkóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!