Feljelenthet a szomszéd, amiért ugat a kutya?
Elérne valamit? Jogilag? Kaphatnánk érte büntetést? Nem állandó ugatás, szerintem egy-két vakkantás volt, délelőtt, este-éjjel soha. Máskor, másoktól nem volt panasz a kutyára, első alkalom.
Az egyik szomszéd fenyeget, hogy kihívja a rendőrséget, ha mégegyszer kutyaugatást hall. És ha nem vagyok itthon, ugye, nincs hogy megakadályozzam, hogy ugasson a kutya.
Amúgy tömházban lakunk, ha ez szamít.
Ha a szabályzatot nem mutatták neki, és nem tudtak róla úgy költöztek be, akkor nem lehet kilakoltatni őket.
Ez pedig az én Szabályzatom!;) nyazsgem! :D
a szabályzatoddal kitörölheted a kutyusod popóját és utána meg a pici szádat
nem úgy van, ahogy gondolod...sose költözz ügyvéddel egy társasházba, de még egy utcába se....
a nem tudás nem mentesít
ergo: ha nem tudod, hogy nem szabad a piros lámpán átmenni, attól még a rendőr megbüntethet... :)
na, ez jó... :D
seg.gnyaló? miért is vagyok az? ez is valami kedves szófordulat, vagy valamire alapozod is? :)
Na szóval van itt még egy 79%-os... :)
Tehát nem én linkeltem...a másik 79%-os, bár úgysem hisztek nekem, de nem érdekel... :)
Milyen okiratról hadoválsz?Az állattartási szabályzatról írtam,hogy abban,mi lakók döntünk!És mint ahogy azt sem "szabályozzuk",hogy ki,vagy kik vásárolhatnak lakást az épületben,azt sem "szabályozzuk",hogy tarthat e kisállatot,vagy sem.Ha akar,szíve joga tartani.
Bár,azt azért megjegyzem,lenne néhány ötletem,kiket kellene "eltiltani" a lakásvásárlástól...
Ja,és innen is költöztek már el,erősen ajánlott volt nekik,de nem állattartás miatt,hónapokig tűrtük,azután menniük kellett.Elhiheted,hogy milyen szépen,rendben szedték a sátorfájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!