Feljelenthet a szomszéd, amiért ugat a kutya?
Elérne valamit? Jogilag? Kaphatnánk érte büntetést? Nem állandó ugatás, szerintem egy-két vakkantás volt, délelőtt, este-éjjel soha. Máskor, másoktól nem volt panasz a kutyára, első alkalom.
Az egyik szomszéd fenyeget, hogy kihívja a rendőrséget, ha mégegyszer kutyaugatást hall. És ha nem vagyok itthon, ugye, nincs hogy megakadályozzam, hogy ugasson a kutya.
Amúgy tömházban lakunk, ha ez szamít.
Atyaúristen,ennyi állatgyűlölőt akik ide írogatnak!
Nem kell félned,semmi bajod nem lesz belőle,főleg hogy este nem ugat a kutyusod!Engem,minket meg az idegesít,hogy üvöltenek a szomszédok kölykei,éjjel-nappal!Lehet följelentem Én is őket!Ja,meg az öregasszonyok krehácsolnak állandóan,éjjel is.Társasházban ez van,aki nem bírja költözzön tanyára!
És amellett ki tudja, hogy amikor nem vagy otthon mit csinál a kutya. Lehet, hogy egész végig vonít, hogy nincs vele senki.
Szó se róla, nagyon szeretem a kutyákat. De tartani csak az tartson, akinek valóban van ideje rá!
"Nem állatoknak építették a társasházat, hanem embereknek. "
És az embereknek van joga eldönteni, hogy kit tart a saját lakásában nem de?:)
Az jogos, hogy nem szedik össze a sz@rt. Azt meglehetne tenni. Éppenséggel.
Mellesleg, az a figura miért hallgatja minden áldott percben azt, hogy a kutya ugat? Nappal nem mással kéne elfoglalnia magát?
Mert én speciel lesz@rom nappal ki mit csinál, melyik szomszéd büfög, meg sz@rik hugyozik(panel lakás, igen, nem a legjobb..), meg mennyit veszekednek egymással, melyik bömböltetni a zenét, meg mikor reggelenként elkezdenek fúrni, kalapácsolni,. De ha már este 9-11 után csinálják ezt az már zavaró tud lenni. Nappal nem érdekel.
Úgyhogy annyit tehetsz, hogy szépen elmagyarázol neki egy két dolgot. Hát ha leszáll rólad. A rendőrök ezzel nem foglalkoznak.
Intoleránsak és frusztráltak az emberek, magyarázzuk ezzel.
"Jogilag" nem lehet ebből probléma, mert nem jogi kategória.
"A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:02"
Szerintem meg a gyerekekkel rendelkező egyedek képesítenek egy külön fajt, méghozzá a rosszabbik utálatosabb fajtából. :) Na erre szokták mondani, és mennyire igaz is, hogy minél több embert ismersz, annál jobban szereted a kutyádat..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!