Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Akik az abortuszt betiltanák,...

Akik az abortuszt betiltanák, azok miért nem tennék kötelezővé, hogy az apa elvegye a teherbe ejtett nőt?

Figyelt kérdés
2011. márc. 31. 16:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
67%

Nem rég írt itt egy nő,hogy kiszakadt a gumi,bevette az esemény utánit,mégis terhes lett. Ilyen is előfordul.

Fizessen az apa? Ha 30 fölötti,és nem minimálbéres,akkor tud elég tartásdíjat fizetni.10-20.000.- Ft tartásdíj még a pelenkára sem elég.

De mi a leggyakoribb?

Az anya tizenéves,az apa szintén. A gyereket a lány szülei neveljék fel,az apa szülei pedig fizessék a gyerektartást?

Akik az abortusztilalmat akarják,azok nem törődnek a gyerekkel,csak az embrióval! Pedig a gyerek sorsa sokkal fontosabb.

2011. ápr. 1. 08:25
 22/25 anonim ***** válasza:
47%
Valamilyen formába a férfi is viselje a következményeket!
2011. ápr. 1. 08:52
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

"Akik az abortusztilalmat akarják,azok nem törődnek a gyerekkel,csak az embrióval! Pedig a gyerek sorsa sokkal fontosabb."

Annál minden jobb, mintha esélyt sem kap az életre. Legrosszabb esetben örökbe is lehet adni, sőt igenis azt gondolom, hogy ha még intézetben nő fel, vagy szegénységben, az is jobb, mintha esélyt sem kap az életre.

"Anyám engem 7 éves koromban intézetbe adott. Az állam nevelt és nevelő szülök.

Lelenc gyerek voltam. Felnött koromban kifaggattam anyámat. Elmondta 4 hónapos terhes volt velem amikor rájött hogy terhes. Vagyis már túl késő volt. Megmondta nyiltan a szemembe,ha időben megtudja nem születek meg.

Azóta 46 éves lettem,3 lányom van, családom, munkám, életem.

Elnézve a videót összeszorul a szívem hogy igy végeztem volna én is."

/Létező komment az alábbi videó alól.:/

http://www.youtube.com/watch?v=t_3COaK2_V0

2011. ápr. 1. 23:03
 24/25 anonim ***** válasza:
Én kötelezővé tenném.
2011. ápr. 9. 23:24
 25/25 anonim ***** válasza:

Volt osztálytársam esete:

Összejött egy nővel, rövid ideig voltak együtt. Majd a nő felköltözött Győrbe, semmi kontakt, majdnem négy hónap után jelentkezett, hogy terhes a sráctól!

Na ilyenkor mi van??

2016. febr. 12. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!