Most tiltják a magyar gárda ruházatát. Mi lenne ha holnaptól betiltanák a NIKE márkát? Mert mai napig ha valami márkás cuccba elmész valahova. Pl. :munkaügyi központ. Nem is ismered a cigányokat. És abba is belekötnek hogy mi van az emberen.
nem vagy te, se gárdista, se rasszista, se náci.
csak egy korlátolt nyomoronc aki nem ismeri a történelmet. fuss gyorsan és nézz utána kiknek a viseletére hajaz a gárda egyenruhája. ha ez után se jössz rá hogy miért tiltják akkor sajnállak.
nem vagyok ,se gárdista ,se rasszista ,se náci
akkor meg mit érdekel?
Lehet, h velem van a baj, de nem egészen értem a kérdésed minden részét.
"Mert(a)ami napig, ha valami márkás cuccba elmész valahova."----akkor mi történik ??????????
"Pl. munkaügyi központ"----mi van a munkaügyi központban???
"Nem is ismered a cigányokat."-----melyik cigányokat, meg hogy kapcsolódik ez a munkaügyihez, meg egyébként is...???
"és abba is belekötnek, h mi van az emberen." Kik?? A cigányok?? Vagy a munkaügyi hivatal dolgozói???
Komolyan nem értem, ezt a kérdést, valami itt nagyon félrecsúszott a kérdés megfogalmazása terén.
akkor meg mit érdekel?
Annyiból érdekel hogy a valóságról beszélnek.A hatalmon lévők meg lehordják őket.Meg hazudoznak össze vissza.Tönkrebaszták az országot.És ma csak ők állnak ki hogy kimondják mi is is van.2 héttel még azt se tudtam mi az a jobbik.
csak egy korlátolt nyomoronc aki nem ismeri a történelmet. fuss gyorsan és nézz utána kiknek a viseletére hajaz a gárda egyenruhája. ha ez után se jössz rá hogy miért tiltják akkor sajnállak.
"kiknek a viseletére hajaz a gárda egyenruhája'"
hát fekete nadrág fehér ing fekete mellény
kire hajaz? elsőre egy lakodalmas menetre
ja de itt van ez a csúnya oroszlán és az árpád sáv :S
takarodj el innen míg nem vonulok fel előtted SA egyenruhában xD
retardált barom zsidó :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!