Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most tiltják a magyar gárda...

Most tiltják a magyar gárda ruházatát. Mi lenne ha holnaptól betiltanák a NIKE márkát? Mert mai napig ha valami márkás cuccba elmész valahova. Pl. :munkaügyi központ. Nem is ismered a cigányokat. És abba is belekötnek hogy mi van az emberen.

Figyelt kérdés
Meg m0csk0s magyar stb.És nem vagyok ,se gárdista ,se rasszista ,se náci.Csak jelzem mert a jóakaró kommentelők ezzel nyitnának.
2010. febr. 28. 20:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
mármint a 20:57-es vtam....
2010. febr. 28. 21:02
 12/26 anonim ***** válasza:
72%

2 héttel még azt se tudtam mi az a jobbik.

jézus vödörben élsz?

Nem hiszem el...

2010. febr. 28. 21:03
 13/26 A kérdező kommentje:

Lehet, h velem van a baj, de nem egészen értem a kérdésed minden részét.

"Mert(a)ami napig, ha valami márkás cuccba elmész valahova."----akkor mi történik ??????

"Pl. munkaügyi központ"----mi van a munkaügyi központban???

"Nem is ismered a cigányokat."-----melyik cigányokat, meg hogy kapcsolódik ez a munkaügyihez, meg egyébként is...???

"és abba is belekötnek, h mi van az emberen." Kik?? A cigányok?? Vagy a munkaügyi hivatal dolgozói???

Ezek szerint te még nem dolgoztál.Nem voltál munkanélküli.És azt se tudod hogyha munkanélküli vagy akkor időközönként menni kell a munkaügyire.És akármikor is mész tömve vannak kulturált cigányokkal.

Vagy menjél el éppen egy kerékpárúton vagy járdán vagy buszon vagy bárhol és jöjjön veled szembe egy család.Még épp hogy ki nem rabolják az embert.Szinte mindnél bicska rugóskés.De divat ujjabban a szam,urájkard.Bár errol csak a tévében hallani.Persze akinek kocsija van az ezt nem látja de lehetne sorolni.

Komolyan nem értem, ezt a kérdést, valami itt nagyon félrecsúszott a kérdés megfogalmazása terén.

2010. febr. 28. 21:04
 14/26 A kérdező kommentje:

2 héttel még azt se tudtam mi az a jobbik.

jézus vödörben élsz?

Nem hiszem el...

Most ne hidd el.

2010. febr. 28. 21:06
 15/26 anonim ***** válasza:
71%
Engem is felháborít,hogy "betiltották" a Magyar Gárda egyenruháját. Könyörgöm, hol van itt a demokrácia? A Gárda semmit sem követett el, nem értem miért kellett betiltani...
2010. febr. 28. 21:09
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
aha....most leírtad, h mire gondolsz, a kérdés ettől függetlenül értelmetlen, mert ahelyett, h befejezted vna a mondatokat, egyszerűen a közepénél lezártad egy ponttal.Ne mondd már, h ha visszaolvasod, akkor ezt egy értelmes Magyar szövegnek tartod.Egyébként dolgozom, igaz munkanélküli még nem vtam, de jártam már a munkaügyiben, viszont attól tartok, h a cigányok nem éppen arról híresek, h naphosszat a munkaügyiben álláslehetőségek után kutassanak, inkább az a jellemző, h otthon várják a segélyt.Sztem is túlzás, h betiltják a gárda egyenruháját, de nem nagyon látom, h mi lenne az összefüggés itt a cigányokkal.Attól, h a gárdás ruha viselése engedélyezett, vagy sem , az nem igazán változtat a cigányok szokásain.
2010. febr. 28. 21:15
 17/26 anonim ***** válasza:
73%
Egyébként hozzátenném, h olyan helyen lakom, ahol nagyon sok cigó van, így aztán már többször jött szembe "egy család", de soha senki nem támadott meg egy bicskával, vagy egy késsel, szamurájkarddal, nem vertek meg, mér nem is néztek ferdén rám.Itt vannak, de nem érdekel, lesz..., h mi van a cigányokkal, ők élik az ő életüket, én a sajátomat, nem veszek róluk tudomást.Ne mondd már, h te félsz kimenni, mert attól tartasz, h egy cigány szembejön és leszúr LOL
2010. febr. 28. 21:19
 18/26 A kérdező kommentje:

Egyébként dolgozom, igaz munkanélküli még nem vtam, de jártam már a munkaügyiben, viszont attól tartok, h a cigányok nem éppen arról híresek, h naphosszat a munkaügyiben álláslehetőségek után kutassanak, inkább az a jellemző, h otthon várják a segélyt.

Látom nem érted.Mivel munkaügyre járnak az a helyzet hogy ott adnak nekik könyvet és abba legálább pár munkahelyet bele kell irniuk ,hogy itt próbáltak munkát keresni.De az égiválogn nem voltak sehol vagy csak beirtak valamit vagy mit tudom én milyen trukkjeik vannak de nem a munkárol hiresek.Szóval mindig ott vannak.Az a része is igaz ,hogy várják a segélyt.Meg a postásokat is lerohanják.Azt se várják meg hogy kihozzák a putrihoz.A szomoru helyzet meg az hogy munkalehetőség sincs egyáltalán.De ezt halálkomolyan mondom.És össze teheti a kezét az akinek van munkája.Amugy ha lenne meló a cigány ugyse dolgozna.Néha lézengnek néha önkormányzati közmunkásként.De a munkájuk abból áll hogy ülnek az árokparton vagy támasszák a lapátot vagy más szerszámot.

2010. febr. 28. 21:23
 19/26 A kérdező kommentje:

A munkaügyre meg menniük kell mert akkor segily sincs.Érted már.

A családok se egyformák.Vannak akik normálisan elmennek melletted.Vanak akik fellöknek vannak akik fenyegetőznek.Vannak akik odamegy hozzád.És sose láttad az előtt.De ugy csinál mintha alegnagyobb haverod lenne.Meg állitja is.Volt mikor mentem haza és csak a semmiből 26 cigó körbeállt.Nem mintha nem ütöttem volna ki 4 et.De azért 1 / 26 ellen.Annyin mulott hogy nem lett balhé mert volt köztök egy értelmes és mondta nekik ha ehhez hozzányultok akkor szarba lesznek ennyi.Na sokfajtájuk van.

2010. febr. 28. 21:28
 20/26 anonim ***** válasza:
86%
Valóban gazság volt. Bezzeg a Fidesz most is lapít mint sz*r a fűben. Egyébként bennem meg a rajosan öltözködő cigányok keltenek félelmet. /jogosan/
2010. febr. 28. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!