Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most tiltják a magyar gárda...

Most tiltják a magyar gárda ruházatát. Mi lenne ha holnaptól betiltanák a NIKE márkát? Mert mai napig ha valami márkás cuccba elmész valahova. Pl. :munkaügyi központ. Nem is ismered a cigányokat. És abba is belekötnek hogy mi van az emberen.

Figyelt kérdés
Meg m0csk0s magyar stb.És nem vagyok ,se gárdista ,se rasszista ,se náci.Csak jelzem mert a jóakaró kommentelők ezzel nyitnának.
2010. febr. 28. 20:35
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Ne mondd már, h te félsz kimenni, mert attól tartasz, h egy cigány szembejön és leszúr LOL

Nem félek kimenni egyáltalán.Nincs nekem bajom a cigányokkal.Nem arról van itt a szó.Csak ahogy megnyílvánulnak.És nem hinném hogy felétek is különbök lennének.Ott ez a mónikasho az egész országbol szedi ossze a népet.Ott sincs különbség köztük.Meg azzal van bajom hogy ezek ugy élnek hogy csak segélyből és ezért halomra gyártják a pulyákat.És akkor mi lesz Magyarország jövője?Azt is el kell mondani hogy vannak normális cigányok is.Azokra az ég világon nem lehet panasz.Nem védeni akarom őket.De nézzük már meg milyen a többség.

2010. febr. 28. 21:37
 22/26 A kérdező kommentje:
Ha kell egy csirkéért kinyírják az embert.És ez normális dolog?
2010. febr. 28. 21:38
 23/26 anonim ***** válasza:
23%

"takarodj el innen míg nem vonulok fel előtted SA egyenruhában xD

retardált barom zsidó :)))"

most meg kéne ijednem?:D magadat minősíted ezzel a mentalitással. meg egyértelmű hogy aki nem ért egyet a hozzád hasonló mentálisan retardált fasiszta neonáci barmokkal, az egyből zsidó.

lol vagy:D

2010. febr. 28. 22:21
 24/26 anonim ***** válasza:
41%

"most meg kéne ijednem?:D magadat minősíted ezzel a mentalitással. meg egyértelmű hogy aki nem ért egyet a hozzád hasonló mentálisan retardált fasiszta neonáci barmokkal, az egyből zsidó.

lol vagy:D"

jaj ne vedd magadra tudod hogy nem gondoltam komolyan :$$$

ha ha ha xDDDD

tessék adok zsepit xD

2010. febr. 28. 22:29
 25/26 anonim ***** válasza:
38%

Az hogy látszik rajtad hogy felvágos vagy és leszúrnak a személyiségnek szól nem a nemzetiségeknek.

Még sehol se láttam hogy egy márkás cuc miatt valakinek beszolt volna.

2010. febr. 28. 23:29
 26/26 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: tegnap 21:37

Még nagyon régen azért támadtak meg, mert el akarták lopni az úszós felszerelésemet (gondolom azt hitték, hogy pénz is van benne). Valamikor éjjel egy kapualjba ébredtem fel. (kapualj előtt támadtak meg) A konfliktus délután 4-5 körül lehetett. Magyar ember még sosem ütött meg, sőt, még "olyan" megjegyzéseket se tett. Megjegyzem, hogy akkor 10-11 éves voltam, és eléggé beárnyékolta a gyerekkoromat.

2010. márc. 1. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!