Akik az abortuszt betiltanák, azok miért nem tennék kötelezővé, hogy az apa elvegye a teherbe ejtett nőt?
... ha a gumi kiszakad ott az esemény utáni tabletta. Olcsóbb mint az abortusz és megelőzi a terhességet nem pedig megszakítja.
Én betiltanám az abortuszt, de kötelezővé a házasságot szerintem nem is lehetne tenni.
Inkább betiltanám a fiatalkorúak nemi életét egészen 18 éves korig. Hogy hogyan azt nem tudom... de remélem majd valami okos kitalálja.
De legalább normálisan el kéne magyarázni a fiataloknak, hogy hogy kell védekezni. A szülők eleve vehetnének a fiuknak óvszert, ha már lebeszélni nem tudják a szexről... de ehhez persze normális szülők kellenének, akiknek van idejük a gyerekeikre, ehhez viszont normális társadalom, rendes fizetések és munkakörülmények...
Az abortusz csak egy "tünet": nem tünteteket kell eltüntetni, hanem az okot kéne megszüntetni.
OK, hogy a gumi is kiszakad, de a következmény akkor is mindkét felet érintse, ne csak a nőt.
Így lenne korrekt.
Nem véletlen, hogy nagyanyáink idejében először volt esküvő, aztán szex.
Ma sok ostoba kiskölyök ott áll lefagyva, hogy szexelt, és terhesség a vége. Nekik ez valami hihetetlen, képtelen kuriózum, hogy a szeretkezés eredménye egy gyerek legyen.
Főleg 14-18 évesek körében jellemző, hogy du.gnak ész nélkül, (védekezés nélkül, majd vigyáznak), és aztán meg hhűűűű, hát ki gondolta volna, hogy terhes lesz, de ők még nem készek a szülőségre.
Ezért nem tetszik ez az új módi, hogy csak 30 éves korban házasodnak, de már 13-14 évesen "készek" a szexre.
No comment.
Kedves szülők, a gyerekeinket nekünk is meg kéne nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!