Akik az abortuszt betiltanák, azok miért nem tennék kötelezővé, hogy az apa elvegye a teherbe ejtett nőt?
Miért vegye el?
Hogy legyen rengeteg boldogtalan házasság?
Bőven elég, ha a gyerektartást fizeti. A többit meg az anya oldja meg maga, ha már olyan óvatlan és felelőtlen volt, hogy teherbe esett így.
,,A többit meg az anya oldja meg maga, ha már olyan óvatlan és felelőtlen volt, hogy teherbe esett így."
Lassan a testtel!Nem tudom milyen nemű vagy de ha nő vagy nem is tudom mit csinálnál ha nálad kétszer akkora fazon erőszakosan gumi nélkül szeretkezne vagy lehúzná magáról menet közbe.Nekem volt ilyenbe is részem.Te feljelentenéd nemi erőszakért.
.,, És igen, a férfiak is sokszor komolyan felelősek, és én ilyenkor őket éppúgy bűnösnek tartom."
Teljesen jogos!!Azért utálom a legtöbb nőgyógyászt is mert nem így gondolkoznak és a nőt dorgálják meg.
Sose felejtem el mikor egyszer kiabált velem egy nődoki szülés után 6 héttel mert nem volt tervezett a terhességem (közbe én örültem a gyermekemnek).Teljesen lekezelt(NA AKKOR ÍROK FEL MAGÁNAK FOGAMZÁSGÁTLÓT NEHOGY MÉG EGYSZER TERHES LEGYEN)kicsit érdekes hangnembe.Azóta se mentem hozzá.
A nőgyógyász nincs jelen egy közösülésnél sem.Nem tud az esetleges családon belüli erőszakokról meg egyéb apróságokról.
Tehát vezessük be a kényszerházasságot? Csupán egy 20 perces hancurozás miatt? Nem túlzás egy kicsit?
És,hogy fokozzuk még a gyerek érdekében a válást is bekellene tiltani.Hagy öljék egymást egy jó pár évig,az egyik majd csak beledöglene nem?
Off: Mindig mikor abortusz betiltásáról van szó középkorú férfiak támogatják. Gondolom őket komolyan érinti... Egy nőt se láttam volna, aki be akarta volna tiltani (ettől még biztos van). Csak azok a középkorú férfiak (most ilyen KDNP meg ilyesmire gondolok) szerintem nem értik meg, hogy oké, hogy megcsinálják a gyereket, de a nő lesz terhes, az ő életében -főleg fiatalon-, elég jelentős változások fognak történni pl: iskolából, munkából kiesik és végső soron a "férfi" le is léphet, mintha köze se lenne a gyerekéhez... a lány meg csináljon tizenakárhány évesen azt a gyerekkel amit akar.
Off vége.
És mindenkinek betiltanák a válást vagy csak azoknak, akik ezért házasodtak? Mert ez csak úgy menne, mivel úgy a reformáció környékén bizony kitalálták a válást.
"Kiszakad a gumi"
Esemény utáni tabletta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!