Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit szóltok ahhoz, hogy...

Mit szóltok ahhoz, hogy betiltanák az abortuszt, és csak örökbe lehetne babát adni, meg kellene szülni?

Figyelt kérdés
Ma hallottam a híradóba, hogy ezt tervezik.
2011. máj. 19. 20:54
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem ezt csak amiatt találták ki mert fogy a magyar. Valamilyen szinten egyetértek vele.
2011. máj. 19. 20:57
 2/34 anonim ***** válasza:
67%
Elmebeteg aki ezt kitalálta...
2011. máj. 19. 20:59
 3/34 anonim ***** válasza:
80%

Régen is volt tilalom,még is megoldották.Nekem volt abortuszom.Ezzel félig egyet értek,félig nem.Mikor valaki végig hordja a 9-10 hónapot,nem hhiszem hogy sokan örökbe adnák.Na onantól lenne a sok éhes száj,és hagy ne soroljam tovább....

ekem is van 2 gyermekem.I`gy ha "besikerülne " egy 3. baba valószínü megtartanánk.Demikor valaki fiatal,vagy rosszabb.....Hát akkor???

2011. máj. 19. 21:00
 4/34 anonim ***** válasza:
90%
hülyeség.ez sohasem fog megvalósulni mert nem lehet senkire ráerőltetni amit nem akar.megerőszakolt nők és a terhesség??? most gondold el ott mit élne meg az a baba a méhben
2011. máj. 19. 21:01
 5/34 anonim ***** válasza:
80%
baromság.Nincs kedvem bővebben kifejteni,már sokszor megtettem. Lényegében pedig,aki el akarja,az el is fogja vetetni.Másrészről,be kellene nézni hány gyerek vár örökbefogadásra. Sajnos aki nem látja a két szemével,az nem hiszi el,hogy többen vannak mint akik örökbeszeretnének fogadni.Csak a kicsit nagyobb gyerekeknek mondjuk 2-3 éves kor fölöttieknek körülbelül 0 esélyük van ,mert a szülők válogatnak mint a húspiacon. Ami bizonyos okból érthető,a gyerekek szemszögéből viszont sajnálatos.
 6/34 anonim ***** válasza:
85%
Egy nő életéről és testéről SENKI más nem dönthet! Mire lesz jó, ha sok nem kívánt depressziós, magatartás zavaros gyerek születik, akit lepasszolnak? Érzi az a baba, hogy várják-e.
 7/34 anonim ***** válasza:
49%
Valamilyen szinten egyet is értek vele meg nem is. Mivel (ez B tervnek minősül, A a szülés ) nincs ott B tervnek így a fiatal lányok leszoknak talán a korai szexről, illetve sokan rászoknak a védekezésre. Viszont az, hogy nincs választás...hát nem is tudom. Szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni. Szerintem aki tényleg szó szerint nem akar gyereket, még kihordani se az úgyis megoldja valahogy.
2011. máj. 19. 21:04
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az lenne a megoldás, ha a fogamzásgátlókat támogatnák és sokkal olcsóbbak lennének...az óvszerek is horror áron kaphatók
2011. máj. 19. 21:08
 9/34 anonim ***** válasza:
77%

Akik ezt javasolják,azok soha nem adták örökbe a saját gyereküket!

Elvárni egy nőtől,hogy 9 hónapig kihordja a gyerekét,szülje meg (ami azért nem egy kellemes élmény),csak azért,hogy számára ismeretlen emberek felneveljék. Ez nem más,mint béranyaság,vallásos maszlaggal leöntve.

Sokkal jobban megviseli az anyát ez,mint az abortusz. Tudni,hogy valahol él a gyereke,de semmit nem tud a sorsáról. Várhatja,hogy ha felnő,akkor megkeresi és megkérdezi,hogy Anyám,miért dobtál el?

A gyereknek sem jobb. Alig van olyan hét,amikor ezen a fórumon is,nem ír egy örökbefogadott gyerek,hogy megakarja találni az anyját. Hiába szeretik a nevelőszülei,és ő is őket,ez teherként nehezedik a lelkére.

Megnő majd a tiltott abortuszok száma,vagy azoké a gyerekeké,akik a kukában landolnak.

Jobb anyagi körülményeket,munkahelyet kellene teremteni a családoknak,akkor lenne több gyerek is.

2011. máj. 19. 21:09
 10/34 Maxima ***** válasza:
100%

Gratulalni tudok csak a jobbiknak...Esetleg azon kellene gondolkodni hogy a fogamzasgatlok arat lejjebb csokkenteni es tobben meg tudnak venni, nem kellene ennyi abortuszt csinalni. Szereny szemelyem a gumira allergias,a spiraltol irtozok, a gyogyszertol elefant mereture hizok, a berakos ,,idegen,, dolgokban nem bizok meg, igy marad a fogamzasgatlo kup. 2 eve megvettem a 10 darabosat 800 ft-ert, most ugyaz az a kup 2300 ft lett.

Nincsenek meg elegen a szegeny arva gyerekek, tobb kell az allamnak. Mire szuljunk? Mondjuk 3 gyerekem van de ez a 25 ezer forintos gyes nevetseges.

Talaltam errol egy cikket most, fel is ment a vernyomasom egybol :D

[link]

2011. máj. 19. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!