Mit szóltok ahhoz, hogy betiltanák az abortuszt, és csak örökbe lehetne babát adni, meg kellene szülni?
Régen is volt tilalom,még is megoldották.Nekem volt abortuszom.Ezzel félig egyet értek,félig nem.Mikor valaki végig hordja a 9-10 hónapot,nem hhiszem hogy sokan örökbe adnák.Na onantól lenne a sok éhes száj,és hagy ne soroljam tovább....
ekem is van 2 gyermekem.I`gy ha "besikerülne " egy 3. baba valószínü megtartanánk.Demikor valaki fiatal,vagy rosszabb.....Hát akkor???
Akik ezt javasolják,azok soha nem adták örökbe a saját gyereküket!
Elvárni egy nőtől,hogy 9 hónapig kihordja a gyerekét,szülje meg (ami azért nem egy kellemes élmény),csak azért,hogy számára ismeretlen emberek felneveljék. Ez nem más,mint béranyaság,vallásos maszlaggal leöntve.
Sokkal jobban megviseli az anyát ez,mint az abortusz. Tudni,hogy valahol él a gyereke,de semmit nem tud a sorsáról. Várhatja,hogy ha felnő,akkor megkeresi és megkérdezi,hogy Anyám,miért dobtál el?
A gyereknek sem jobb. Alig van olyan hét,amikor ezen a fórumon is,nem ír egy örökbefogadott gyerek,hogy megakarja találni az anyját. Hiába szeretik a nevelőszülei,és ő is őket,ez teherként nehezedik a lelkére.
Megnő majd a tiltott abortuszok száma,vagy azoké a gyerekeké,akik a kukában landolnak.
Jobb anyagi körülményeket,munkahelyet kellene teremteni a családoknak,akkor lenne több gyerek is.
Gratulalni tudok csak a jobbiknak...Esetleg azon kellene gondolkodni hogy a fogamzasgatlok arat lejjebb csokkenteni es tobben meg tudnak venni, nem kellene ennyi abortuszt csinalni. Szereny szemelyem a gumira allergias,a spiraltol irtozok, a gyogyszertol elefant mereture hizok, a berakos ,,idegen,, dolgokban nem bizok meg, igy marad a fogamzasgatlo kup. 2 eve megvettem a 10 darabosat 800 ft-ert, most ugyaz az a kup 2300 ft lett.
Nincsenek meg elegen a szegeny arva gyerekek, tobb kell az allamnak. Mire szuljunk? Mondjuk 3 gyerekem van de ez a 25 ezer forintos gyes nevetseges.
Talaltam errol egy cikket most, fel is ment a vernyomasom egybol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!