Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit szóltok ahhoz, hogy...

Mit szóltok ahhoz, hogy betiltanák az abortuszt, és csak örökbe lehetne babát adni, meg kellene szülni?

Figyelt kérdés
Ma hallottam a híradóba, hogy ezt tervezik.
2011. máj. 19. 20:54
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Kedves 17:02-es.

Védőnő vagyok.

Nem mondok erre semmit,csak annyit kérek tőled,hogy mielőtt felháborodottan sértegetsz olyanokkal,amiket nem tudok mire vélni,menj el szépen egy abortuszt is végző nőgyógyászhoz és beszélgess el vele az abortusz körülményeiről részletesen.Utána gyere ide vissza bocsánatot kérni,rendben?Igen,valóban vacuum aspiratio technikával szívják ki a magzatot,de édes egyetlenem,szerinted egy darabba hopp kiszippan?Légyszives ne kérdőjelezz meg,a főiskolán hetente volt gyakorlatunk a szülészet-nőgyógyászaton is,és ha nem láttunk minimum 30-40 abortuszt,akkor egyet sem.És képzeld,igen,darabokban jön ki,amit aztán az orvos mellett álló műtős egy tálkában felfog,és a kukába önti.Kérlek,ne kérdőjelezz meg olyanban,amit tudok.Köszönöm.

2011. máj. 21. 13:48
 32/34 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok az abortusz híve sőt én sose lennék rá képes. De és itt a lényeg ez egy demokratikus ország ahol a nőknek szabad akarata döntéshez való jogai vannak. Ha betiltanák az abortuszt akkor ezt a jogát sértenék meg a nőknek. Ezzel legfeljebb csak annyit érnek majd el hogy feketén egy magán rendelőben vetetik el,vagy ami ennél is rosszabb hogy akinek nem lesz pénze az magát kaparja el okozva ezzel súlyos sérüléséket. Így is túl sok kisbabát ölnek meg a szülei csak mert nem akarták mi lesz akkor ha betiltják az abortuszt. Aki nem akarja felnevelni az úgyis megtalálja annak a módját hogy ne is kelljen. Szerintem ezzel többet ártanak mint használnak.
2011. máj. 21. 15:22
 33/34 anonim ***** válasza:

Védőnő vagyok újra.

Én sem pártolom ezt,hogy tiltsák be teljesen az abortuszt,hiszen sajnos vannak olyan helyzetek,amikor lehetetlenség megszülni egy kisbabát és az abortusz a "legjobb" döntés.És szerintem is csak emelkedne a kukába dobott kisbabák száma,ami így is sajnos magas.Én csak a túlzott lazaságot nem szeretem,amikor valaki felelőtlensége és könnyelműsége miatt megy az akárhanyadik abortuszra.

2011. máj. 21. 17:58
 34/34 anonim válasza:
Nagyon jo otletnek tartom,senkinek nem nincs joga az elet felett csak Istennek,nem is ertem hogy az emberek hogy vettek batorsagot,hogy legalis modon emberek millioit megoljek,ez undorito,ezert is ilyen e vilag es ilyen Magyarorszag mert az emberek Istent akarnak jatszani,ugyanolyan gyilkossagnak tartom az abortuszt mintha valakit hideg verrel megolnek,egy olyan magzatokat olnek meg percenkent akik semmirol sem tehetnek,es nem ios vedekezhetnek mert kiszolgaltatottabbak mint barki mas ezen a vilagon,es ezt a kihasznalva barki megolheti oket,szanalmas.
2012. júl. 29. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!