Mit szóltok ahhoz, hogy betiltanák az abortuszt, és csak örökbe lehetne babát adni, meg kellene szülni?
Az én hozzászólásomra reagáltál az írásoddal, te szerencsétlen..szóval ne mondd, hogy ÉN magamra vettem. Nem találtál telibe, inkább szánalmas vagy. Ennyi. Egyébiránt még nem 13 év..hanem 10..olvasni tudni kéne, tíz éve várok és még várhatok 3 évet..vagy négyet :)
A korlátoltságot nem lehet gyógyítani.. Nem kívánom, hogy a helyemben legyél és ne lehessen gyereked vagy ne adj Isten esetleg abortuszra kelljen menned és utána maradandó bajod legyen, mert elcsesztek valamit az orvosok, majd utána sírhatsz egy életen át.
Befejezem én is, mert az ilyen vak és korlátolt emberekből elegem van. Bye.
De komolyan irta a vedono.
Eves elott, utan kozben nem ajanlott megnezni:
Védőnő vagyok:
Komolyan írtam.Pontosan ezért,mert sokan azt gondolják,ó ez csak egy kis műtét,kiveszik a gyereket és kész...ezért veszik lazán az abortuszt.Ha mindenki tudná,hogy igazából milyen egy abortusz,biztos vagyok benne,hogy nem lenne ennyi.Még durvábban is leírhattam volna,de felesleges,mert aki érzékeny,és emberként képes gondolkodni és érezni,az ezek után is átgondolja az abortuszt,aki pedig érzéketlen típus,annak bármit mondanék,úgyse fogja meghatni.
Én ehhez a témához védőnőként csak annyit fűznék hozzá,hogy mi lenne,ha megkérdezhetnénk egy anyja méhében békésen növögető kis magzatot,hogy Meg akarsz halni?Egyébként az abortuszról addig lehet ilyen lazán nyilatkozni,amíg az ember testközelből,pár cm-ről nem nézett végig jó pár abortuszt.Senkinek nem kívánom a látványt,amit ott látni....feldabarolni egy élő kis emberkét,és ultrahangon követni lehet,hogy a magzat arca eltorzul a fájdalomtól,ahogy leszakítják a testéből a darabokat.Ne felejtsük el,a magzatnak a 6.héttől dobog a szíve,és a 7-8.héttől elindul a fájdalomérző receptorok kiakakulása.Innentől mindenki tovább tudja gondolni..Nem érdekel,ha lepontoznak,de remélem tudtam hatni valamelyest azokra,akik lazán kezelik az abortuszt.
Menj a fenébe a hittérítő szövegeddel. Ti védőnők komolyan olyan k.rva okosnak képzelitek magatokat, mintha minimum elvégeztétek volna az orvosit, pluszban mellé pszichológusok, pedagógusok, szociális gondozók is lennétek. Amiről süketelsz, hogy komplett mészárlást végeznének a magzattal, aki (ami) rettenetes kínokat él át közben, egyszerűen a hazug abortusz ellenes propaganda, ami egy pofátlan, aljas hazugság. Szabad indokok alapján a 12. hétig lehet abortuszt végezni, ami nem véletlen, mert a magzat motoros reflexei, idegpályái az után fejlődnek csak ki. Szó sincs "darabolásról" meg eltorzult magzati "arcokról", mert a 12. hétig vákuummal egyszerűen kiszívják a magzatot. Nem tudom, te hova jártál, de hogy be nem mentél túl gyakran a főiskolára, arra mérget veszek. A neten keringő, elrettentő ab. videók jóval a 12. héten túl lévő magzatok, akiket eü. okokból kellett elvetetni, a méretük alapján ez teljesen egyértelmű és nem más, mint közönséges kegyeletsértés. Kíváncsi lennék, hogy gondolt-e arra az a megveszekedett őrült, aki ezeket nyilvánosságra hozta, hogy milyen érzelmi reakciót válthat ki egy olyan anyából, akinél orvosi indok szólt az abortusz ellen. Én nem pontozlak le, csak nem tűröm, hogy egészségügyi szakember létedre (bár ezt erősen megkérdőjelezendő) megtévessz és félrevezess másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!