Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogom van súlyos testi sértéss...

Jogom van súlyos testi sértéssel megvédeni az otthonom?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 1 hónapban 2x próbáltak betörni hozzánk a hagy ne mondjam melyik kisebbséghez tartozó jó emberkék.

Kérdésem: Ha szemtől szemben találom egyik este magam az egyikkel, amire jó esély van, agyonüthetem, leüthetem e amiért később engem nem visznek börtönbe?

Illetve fogok venni gázpisztolyt, ezzel megvédhetem e a családomat?

Előre is köszi a hozzá értőknek.

2011. febr. 9. 20:38
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
70%
Ez nem Amerika,ahol már azért is lelőheted a behatolót,ha a kertedbe beteszi a lábát.Nem elég,hogy az emberre rontanak,természetesen többen hordába verődve,még ha meg akarod védeni szeretteidet s javaidat még Te leszel lecsukva.Undorító ami itt folyik.Fel kéne már ébredni!
2011. febr. 9. 21:01
 12/36 anonim ***** válasza:
21%
Sajnos több mint valószínű,hogy-jogilag- te fogod megütni a bokád ilyen esetben..inkább alapozzatok a megelőzésre.
2011. febr. 9. 21:05
 13/36 iDev ***** válasza:
31%

Úgy tudom, hogy ezen a dolgon enyhítettek (csak a támadással összemérhető erejű védekezést alkalmazhatsz), de 100%-ig nem vagyok biztos, utánanézek.

A gázpisztoly zárt térben nem a legnyerőbb megoldás, pláne kis helyen.

2011. febr. 9. 21:06
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell nagy dobra verni ha kicsinálod.Elég ha elásod,de előtte egy éjszakán át mártsd bele egy kád kénsavba.Nem lesz vele annyi meló.
2011. febr. 9. 21:06
 15/36 bumbi02 ***** válasza:
amúúgy tényleg a kutya a legjobb megoldás.
2011. febr. 9. 21:07
 16/36 anonim ***** válasza:

"A gázpisztoly zárt térben nem a legnyerőbb megoldás, pláne kis helyen."

Emiatt javasoltam kis kaliberű ólommagvast.

2011. febr. 9. 21:24
 17/36 iDev ***** válasza:
69%
Az a gáz, hogy aki itt baromkodik tarkónlövéssel meg ólommagvassal, az ilyen helyzetben azt sem tudná, hogy melyik bokáját fossa le először. Pedig a téma nem olyan vicces.
2011. febr. 9. 21:30
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok a kénsavas...és lány.És képzeld rohadtul nem félek ezektől a tetvektől.Volt összetűzésem velük nem az én hibámból.Azóta elkerülnek.Egy lány is tud kemény lenni csak egy-egyben kell lejátszani.
2011. febr. 9. 21:32
 19/36 iDev ***** válasza:
78%
Hát, kislány, el kell hogy keserítselek, de egy betörés nem olyan ám, hogy egy az egybe, eszköz nélkül, fair play szabályok alapján kiáll a betörő a tulaj ellen.
2011. febr. 9. 21:38
 20/36 anonim ***** válasza:
83%
Tudom,hogy nem olyan hülye nem vagyok.De azt is tudom,hogyan lehet védekezni betörés ellen.Hozzánk is akartak már betörni,és tettünk ellene,hogy ne forduljon elő többet.És nem velem kell arcoskodni hanem összefogni a tetvek ellen.
2011. febr. 9. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!