Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki fog megvédeni? Mikor lesz...

Ki fog megvédeni? Mikor lesz ennek vége?

Figyelt kérdés
Elegem van abból, hogy bárhol belém köthetnek az utcán akár már fényes nappal is! Hogy szállnék fel a buszra és eltipor a cigány és még neki áll feljebb... Esküszöm, szólnék, szinte már ordítanék, de tudom, senki nem állna mellém annak ellenére, hogy magyar 20, cigány 5 áll a buszmegállóban. De sok más esetet is lehetne sorolni ugye...
2010. márc. 30. 14:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Senkitől sem várhatod h megvédjen. Legyél kemény, a gyengét eltiporják. Ez sok vonatkozásban nem az állam ügye. Ez társadalmi probléma. Kinevelték az életösztönt belőlünk a nagy humanizmussal.

Csak a magam példáját tudom felhozni. Régen engem is terrorizáltak ~8 éve kb, de az már nagyon régen volt. Határozottan kell felépni velük szemben, cigányokkal szemben nincs helye udvariaskodásnak. Érvényesíteni kell az akaratod.

2010. márc. 30. 14:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

az ország tele van idiótákkal akik őket védik. nem fognak segíteni. én bízom a jobbikban.

tegnap engem ültek körbe a metrón, szerencsére nem volt balhé, de amikor arról dumált az egyik, hogy "kötekedjünk már", akkor kicsit befostam, hogy jönnek csesztetni és nem tehetek semmit ellene mert engem vernek meg, de ha én "nyerek", akkor a törvény előtt én felelek, főleg mert rasszista leszek.

2010. márc. 30. 14:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

hát igen a ez ismerős

de bírjuk ki addig míg a Jobbik bekerül a parlamentbe ők állnak legközelebb ahhoz hogy csinálnak is valamit

a liberálisok nekiállnak csak magyarázkodni de semmi nem változik

2010. márc. 30. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Senkitől sem várhatod h megvédjen. Legyél kemény, a gyengét eltiporják."

igen majd ha te is idős leszel és kirabolnak legyilkolnak majd mi azt mondjuk legyél kemény a gyengét eltiporják

-.-'

2010. márc. 30. 14:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy az első mit tenne ha szamurájkardos meg macsétás f.szkalapok állnák egyszer körbe.

a srác aki leszúrt egy másikat a buszon, kapott 1 darab évet.

2010. márc. 30. 14:36
 6/8 A kérdező kommentje:

Szomorú ez Emberek!

Az addig OK, hogy álljak ki magamért de pont ez bosszant, hogy egyedül maradnék és alul maradnék. Nem vagyok "nyomorult", ha kell kiállok magamért, de ők rögtön öszzecsődülnének, olyan pofájuk lenne, és olyan stílusban tudnak ócsárolni, hogy én is csak tanuló lennék mellettük. Én nem vagyok hozzá szokva ehhez a magatartáshoz. Nem trágárkodok így nyíltan. Akkor dögöljek meg? Higyjétek el, tudnék mit mondani nekik, de nem ér semmit! :(

Várom a SZEBB JÖVŐT! :D

2010. márc. 30. 14:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne igen nemrég egy barátomba is belekötöttek. Ő maga 2m magas, több mint 100kg és nem szégyenlős, ha meg kell védeni magát, de mikor hárman körbeállják (azok sem voltak kis darabok), belekötnek, hogy milyen koncertről jön és hátulról úgy rúgják térdhajlatba, hogy kifordul a térde, ő sem tehet sokat.

A legjobb védelem, ha sosem vagy egyedül. Barátok mégiscsak kiállnak egymás mellett. Re kell szoktatni azokat, hogy verve vannak és akkor majd leszoknak a kötekedésről.

2010. márc. 30. 15:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Itt biztonság van a cigányok bevannak szarva tölünk mikor a haverjaimmal sétállunk . Hát többször megkapták már a dozist ugylátszik müködik ...
2010. márc. 30. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!