Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezért lehet kártéritést kérni...

Ezért lehet kártéritést kérni tölük?

Figyelt kérdés

Kb 1 órája voltam vásárolni az auchan-ba és elcsusztam a padlon amit nemrég moshatak fel azzal a gépel... Nem volt kitéve semmi tábla vagy ilyesmi ezért nem is nagyon vettem észre hogy csuszos lenne a padlo igy hát sajna elcsusztam rajta és bevertem a bal vállamat a bicepszem fele. Most elégé fáj de szerintem nem tört el csak ráestem de valoszinü elmegyek nemsokára orvoshoz nézze meg mert nemigen tudok eröt kifejteni vele...

Ezért lehet kérnem valamiféle kártésitést az auchantól ? Mit kell tennem ?

2010. nov. 9. 15:17
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

1: Ha kint van egy nagy tábla a bejáratnál, hogy bent felmosnak, akkor is eltaknyalsz, ha figyelmetlen vagy, mert bent 2 perc után elfelejted.

2: Csipkebokorvessző

3: Mivel a felmosó cucc jön-megy, mint faluban a traktor, lehetetlen a felmosás pontos helyét megjelölni.

4: Látod-látod, telefonáltál, megoldották. Nem ide kellett volna jönni sírni, hanem először végigjárni az ilyenkor szóba jöhető köröket.

2010. nov. 30. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!