Másnak is szóvá tették már a munkahelyén a facebookos aktivitását?
Sziasztok!
Tegnap a főnököm leszúrt azért, amiért a városi FB csoportba kiraktam egy duct tape-val kvázi összeragasztott kocsit, amit reggel láttam az egyik bolt előtt. A bal eleje össze volt törve, és ezzel a kreatív módszerrel oldotta meg a tulaj. Rendszámot persze kitakartam. Nem kaptam munkajogilag figyelmeztetést, de mondta a főnököm hogy semmi közöm más kocsijához és ne önkéntes rendőrködjek. Ez nem túlzás már?
"mondta a főnököm hogy semmi közöm más kocsijához"
Ebben amúgy igaza van. Ne gondold, hogy brahiból született a ragasztós megoldás. Karácsony előtt vagyunk, sehol sem vállalják a javítást de a vas az meg kell, és lehet hogy az autó tulajdonosának nagyon ciki eleve ez a dolog.
Amúgy szerintem ez egy normális célú figyelmeztetés a főnöködtől, a túlzás az lett volna ha kirúgással fenyeget, de a leírásod alapján ilyen nem történt.
De. Semmi köze ahhoz, mit csinálsz munkaidőn kívül.
Ha magánemberként mondta, akkor oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!