Ha 1 hónapja vagyok az új munkahelyemen, és felmondok, mert iszonyat nehéz nekem, akkor mi lesz a következménye? Kerülhetek börtönbe? 10.15 jár le a próbaidő
Figyelt kérdés
aug. 28. 21:05
1/8 anonim válasza:
Dehogy kerülsz emiatt börtönbe .3 hónapos próbaidőn belül hétfőn felmondassz kedden már nem is kell dolgoznod.de egyet tanulj meg tökéletes munkahely nincs mert vagy a fizetés vagy a beosztás vagy a munkatársak valami mindig lesz ami nem jó .
2/8 anonim válasza:
Már hogy kerülnél börtönbe?? Próbaidő alatt mindkét fél indoklás nélkül, azonnali hatállyal felbonthatja a munkaviszonyt.
4/8 anonim válasza:
hány éves vagy? Csak remélem, hogy 14 alatt.
5/8 anonim válasza:
Szerintem 80+
Attól retteg, hogy elviszi a rendőr bácsi közveszélyes munkakerülésért.
2024 van!
6/8 anonim válasza:
Ha Észak-Koreában dolgozol, akkor biztos.
7/8 anonim válasza:
A kérdésed alapján föltételezem, hogy mérsékelten sem vagy jártas a munkajogban (vagy trollkodsz). A próbaidőd jár le akkor, vagy meghatározott ideig szól a szerződésed? A próbaidőn belül minden anyagi és egyéb szankció nélkül felmondhatsz. Egy megkezdett munkát sem kell befejezned. Ha meghatározott ideig szól a szerződésed, akkor anyagi szankciókkal kell számolnod. Ha viszont a lejárat után a főnököd tudtával tovább dolgozol, automatikusan meghatározatlan idejűvé válik a szerződésed, és csak a felmondási idő letöltése után hagyhatod ott a munkahelyet, vagy anyagi szankciók mellett. Büntetőjogi következmény egyik esetben sincs.
8/8 anonim válasza:
Nem Észak-Koreából hanem Japánból jött, 14 éves és sex rabszolgaként dolgoztatták..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!