Elvették a jogosítványomat 1 hónapra, a munkahelyet csak autóval tudom megközelíteni, mit tehetek?
Sajnos… Nagyon sajnos piti szabálysértés miatt pénzbírság, illetve 1 hónap vezetéstől eltiltás. Napokon belül valószínűleg le kell adnom a jogosítványomat. Mit tehetek a munkahelyen? Máshogy nem tudom megközelíteni, nagyon hosszú út tömegközlekedve órák. Van valami megoldás erre, hogy ne kelljen bemennem erre az időtartamra mondjuk dolgozni? Mivel kocsival nem tudok, tömegközlekedve pedig nem szeretnék. Milyen lehetőségeim vannak?
Előre is köszönöm a normális válaszokat.
Piti szabálysértés miatt vezetéstől eltiltás???
Jobb, ha nem vezetsz többet.
Úgy indul a kérdésed, hogy csak autóval tudod megközelíteni, de a végére kiderül, hogy el lehet menni tömegközlekedéssel is, csak hosszadalmas és nem szeretnéd.
Hát figyelj, szeretnéd vagy nem szeretnéd, egy hónapig ezt fogod csinálni.
Vagy további lehetőségek
- közlekedsz biciklivel, rollerrel vagy bármi mással, amihez nem kell jogsi;
- bérelsz a munkahely közelében szállást magadnak egy hónapra;
- megdumálsz valakit, aki ugyanrra jár dolgozni, hogy vigyen el;
- főnöködet megkérdezed, dolgozhatsz-e home office-ban;
- kiveszel egy hónap fizetett vagy fizetetlen szabadságot (feltéve, hogy engedik) stb.
"Záróvonalon előzés. Ennyi. Nem lett senkinek semmi baja. Egy szarság az egész"
Nem annyira szarság ez. Záróvonalat még érinteni is tilos. Meg kell tanulnod a KRESZt utána majd kaphatsz vezetői engedélyt.
"Záróvonalon előzés. Ennyi. Nem lett senkinek semmi baja. Egy szarság az egész"
Persze, mert csak akkor lett volna jogos a büntetésed, ha éppen megölsz valakit, mert más nem számított arra, hogy megszeged a szabályokat. A záróvonal többnyire azért van kinn, mert az adott környezetben veszélyes az előzés. Te meg fogod magad és tojsz a szabályokra.
És most sem tanulnál belőle! Én végleg elvettem volna a jogsidat, valakinek előbb utóbb baja esik miattad! Ostoba! Csöppet sem sajnállak!
Ez nem piti szabálysértés, de a kérdésedre válasz:
1. Bicikli
2. Fizetés nélküli szabi
3. Keresel egy sofőrt
4. Keresel kollégát, aki elvisz
5. Fizetés nélküli szabi
6. Taxi
Aztán reméljük tanulsz belőle és legközelebb nem követsz el ilyen "piti szabálytalanságokat"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!