Február 21. napon születtem. Hivatásos jogosítványomat egy évre adta a meghosszabbítását a kardiológus szakorvos. Sajnos így elhúzta a kardiológus a vizsgálatokat. Most a születésnapomig, vagy a javaslat kiállításától számít az egy éves határidő?
Amugy én a 70 éveses hozzászólást írtam, 45 éves vagyok.
Nem egy aggastyán jött már nekem ugy hogy igazából azt se tudta hol van, a kocsiba vagy otthona fotelben:D
A fiatal nők meg nem cak most, régen sem tudtak kereket cserélni, az igazi gavallér ember megáll és segít neki...
Amugy tényleg nem kéne vezetni, főleg a hivatásos soförködést hanyagolni kéne már a vénembereknek.
Te rosszul látsz mindent!Ha vénemberek nem dolgoznának gépkocsivezetőként, ez az ország meghalna.Nézd meg a BKV járatait vénemberek vezetik a te, minősítéseddel (vénember)De a kamionokat vezetők is őszhajú vénemberek vezetik. A fiatalok nem szeretnek dolgozni, otthon rohadnak a fotelba és a nyugdíjas nyugdíjából isszák a söröket a hűs szobában.
Akiknek nem inge ne vegye magára. De az ilyen hozzászóló mint a 8 válaszoló egy ilyen troll szerintem.És befejeztem, én kiléptem e posztból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!