#30-nak:
Brutálsian naívak, és jóhiszeműek vagytok. Ti őszíntén hiszitek a naív butaságaitokat, én pedig TUDOM az ellenkezőjét.
Ha igazad lenne, a darnózseli hentes nem lett volna elítélhető. De elítélték. Nem volt szemtanú, sem tárgyi bizonyíték ami egyértelműen osszekapcsolható vele. De mivel minden arra utalt hogy ő LEHETETT az elkövető, ezért elítélték. És a bírónő még büszke volt arra, hogy lábbal tiporta a jogállamiságot.
Ültem olyannal, aki az apja megöléséért ült, de csak 8 évet kapott. A bíró azzal indokolta az enyhe ítéletet, hogy nem volt kétséget kizárhatóan bizonyítható a bűnössége. Az apja eltűnt, ezt megelőzően pedig egy kocsmai összeszólalkozás alkalmával részegen, azt merte mondani hogy: "megöllek".
Valahol az erdőben tökrészegen megdögölhetett, a vadak meg elintézték a maradékot. Holttest SOHA nem került elő.
Hogy egyesek visszaélnek a hatalmukkal, az az égvilágon semmit nem befolyásol, hisz ugyanilyen visszaélések egy halálbüntetéses rendszerben is előfordulnának.
#32-nek:
Mivel nincs neved, így egyszerűen nem vagyok képes értelmezni, hogy ezt miért írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!